Mindst 12 omkom under brand i karaokebar i Vietnam

Brand brød ud i et tæt befolket område i Thuan, der ligger lidt nord for Ho Chi Minh-byen.

Redningsmandskab og brandfolk ved brændende karaokebar tirsdag aften nord for Ho Chi Minh by. Mindst 12 personer omkom og 11 blev kvæstet. <i>Str/Ritzau Scanpix</i>

Redningsmandskab og brandfolk ved brændende karaokebar tirsdag aften nord for Ho Chi Minh by. Mindst 12 personer omkom og 11 blev kvæstet. Str/Ritzau Scanpix

Mindst 12 personer omkom, og 11 blev kvæstet, da en brand brød ud tirsdag aften i en karaokebar i det sydlige Vietnam. Det oplyser lokale embedsmænd i Hanoi.

Redningsmandskab leder stadig efter yderligere ofre i bygningen.

På kort tid var anden og tredje etage i den brændende bygning fuldstændigt omspændt af flammer. Kunder og ansatte var fanget, da trappeopgangen var fyldt med tæt røg og blokerede nødudgangen, rapporterer statslige medier.

Et øjenvidne ved navn Nguyen Sang, der bor i området ved karaokebaren, siger til netavisen VnExpress, at der var 40 i bygningen, da den første brandbil ankom stedet.

- Mange mennesker løb udenfor gennem hovedindgangen, men mange kunne ikke holde varmen fra flammerne ud og sprang ud, så de brækkede hænder og ben, siger Sang.

Branden er den dødeligste i Vietnam siden 2018, hvor 13 mennesker omkom i et lejlighedskompleks i Ho Chi Minh-byen.

I 2016 omkom 13 i en karaokebar i hovedstaden Hanoi, hvilket udløste en landsomfattende kampagne for større sikkerhed og kontrol med udskænkningssteder - navnlig karaokebarer.

Tre brandmænd omkom i sidste måned, da de kæmpede mod en brand i en karaokebar i Hanoi.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden