Mistænkt for FBI-angreb var aktiv på Trumps sociale medie

Hvis I ikke hører fra mig, har FBI fået ram på mig, skrev den mistænkte angiveligt efter et mislykket angreb.

En bevæbnet mand forsøgte torsdag morgen lokal tid at trænge ind i en FBI-bygning i Cincinnati i delstaten Ohio. <i>Uncredited/Ritzau Scanpix</i>

En bevæbnet mand forsøgte torsdag morgen lokal tid at trænge ind i en FBI-bygning i Cincinnati i delstaten Ohio. Uncredited/Ritzau Scanpix

En mand, som torsdag døde under en konfrontation med politiet i den amerikanske delstat Ohio efter at have forsøgt at trænge ind i en FBI-bygning, lader til online at have udtrykt ønske om at dræbe FBI-agenter de seneste dage.

Indlæggene er skrevet, kort tid efter at tidligere præsident Donald Trumps Mar-a-Lago-hjem i Florida blev ransaget af FBI mandag.

Det skriver det amerikanske medie NBC News.

To unavngivne politikilder har identificeret den dræbte mand som Ricky Shiffer. Dette er ikke bekræftet fra officielt hold.

Han skulle angiveligt have været til stede ved voldelige optøjer ved Kongressen i Washington D.C. 6. januar sidste år. Det oplyser flere kilder, som angiveligt har set ham på billeder fra stedet på den skæbnesvangre dag.

Det er dog uklart, om Shiffer var inde i selve kongresbygningen.

Ifølge NBC News har Ricky Shiffer skrevet om sin tilstedeværelse ved Kongressen på sociale medier.

På Donald Trumps sociale medie, Truth Social, har Shiffer tilsyneladende beskrevet sit mislykkede forsøg på at få adgang til FBI-bygningen i Ohio torsdag.

- Nå, jeg troede, at jeg kunne trænge igennem skudsikkert glas. Det kunne jeg ikke. Hvis I ikke hører fra mig, er det sandt, at jeg forsøgte at angribe FBI.

- Og det betyder enten, at jeg er fjernet fra internettet, at FBI har fået ram på mig, eller at de har sendt almindelige betjente efter mig, skrev en bruger på Truth Social ved navn Ricky W. Shiffer Junior klokken 09.29 torsdag lokal tid.

Ifølge politiet fandt hændelsen ved FBI-bygningen i Cincinnati sted torsdag klokken 09.15.

Den mistænkte blev dræbt i en skudveksling med politiet torsdag eftermiddag lokal tid.

Ifølge NBC News skrev Ricky Shiffer indlæg på Truth Social adskillige gange i dagene efter FBI's ransagning af Trumps hjem i Florida. Blandt andet om at tage del i vold.

I et indlæg opfordrede han folk til at gribe til våben og gøre sig klar til "kamp".

- Vi kan ikke tolerere dette, skrev han.

Schiffers Truth Social-profil, som NBC News har set, er ikke længere tilgængelig.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.