Netflix bekræfter: Sydkoreansk megahit vender tilbage

Det er endeligt bekræftet, at der kommer en sæson to af "Squid Game" - den mest sete Netflix-serie nogensinde.

Lee Jung-jae (til venstre) vandt ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards i februar en pris for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon (til højre) vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok. <i>Jordan Strauss/Ritzau Scanpix</i>

Lee Jung-jae (til venstre) vandt ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards i februar en pris for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon (til højre) vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok. Jordan Strauss/Ritzau Scanpix

Den populære sydkoreanske tv-serie "Squid Game", der er den mest sete Netflix-serie nogensinde, vender tilbage med en sæson to.

Det bekræfter Netflix på Twitter.

Netflix løfter samtidig en smule af sløret for næste sæsons handling. Det sker i et billede på Twitter, hvor overskriften er "Der kommer en helt ny runde".

Her lyder det blandt andet, at hovedrollen, Seong Gi-hun, vender tilbage.

Seriens instruktør, Hwang Dong-hyuk, har tidligere meddelt, at der arbejdes på en sæson to. Først søndag blev det dog bekræftet af Netflix selv.

Den voldsfyldte serie handler om en gruppe mennesker, der konkurrerer i en livsfarlig leg for at komme af med deres gæld. De 456 deltagere bliver løbende udskilt, når nogle dør, og andre overlever de forskellige lege.

"Squid Game" fik premiere i september sidste år og blev ifølge Netflix streamingtjenestens mest sete serie på blot 12 dage.

I løbet af de første 28 dage blev serien set i 1,65 milliarder timer globalt.

Det var rekord og langt over dobbelt så meget som nummer to, sæson et af "Bridgerton". Den blev set i 625 millioner timer de første 28 dage.

"Squid Game" var nomineret til tre Golden Globe-priser og vandt en enkelt.

Ved prisuddelingen Screen Actors Guild Awards (SAG) i februar vandt serien for bedste mandlige og kvindelige hovedrollepræstation i en dramaserie.

Den vandt også for bedste præstation af en skuespillergruppe i et drama.

Lee Jung-jae vandt for at spille hovedrollen Seong Gi-hun. Jung Ho-yeon vandt for at spille rollen som Kang Sae-byeok.

Det er ikke offentliggjort, hvornår sæson to af "Squid Game" får premiere.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden