Politi skyder og dræber mand med kniv i Paris-lufthavn

En mand med en kniv er blevet skudt og dræbt i den store Charles de Gaulle-lufthavn i Paris.

En person, der opførte sig truende, er onsdag blevet skudt i Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris. (Arkivfoto). <i>Joel Saget/Ritzau Scanpix</i>

En person, der opførte sig truende, er onsdag blevet skudt i Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris. (Arkivfoto). Joel Saget/Ritzau Scanpix

Politiet har skudt og dræbt en mand, der havde en kniv, i Charles de Gaulle-lufthavnen i den franske hovedstad, Paris.

Det oplyser politiet i Paris på Twitter.

- Politiet handlede roligt og nedkæmpede en person, der opførte sig truende og var i besiddelse af en kniv i Charles de Gaulle-lufthavnen, lyder det.

En unavngiven kilde fra lufthavnen siger til det franske nyhedsbureau AFP, at hændelsen opstod ved terminal 2F omkring klokken 08.20.

Kilden siger, at "en hjemløs mand begyndte at genere sikkerhedsvagterne, og der blev tilkaldt grænsepoliti for at fjerne ham".

Han skal herefter have forladt området, inden han vendte tilbage med en kniv. Her blev han skudt af en af de tilstedeværende betjente.

En fotograf fra AFP overværede hændelsen.

- Han blev beordret til at stoppe, men han blev ved med at gå frem mod dem, og en betjent affyrede et enkelt skud, siger fotografen.

Ifølge den franske avis Le Parisien slog manden ud efter en betjent, inden han blev skudt. Manden blev skudt i maven, skriver avisen.

Der er ikke tale om en terrorrelateret hændelse, oplyser politiet.

Charles de Gaulle-lufthavnen er en af Europas største.

Lufthavnen ligger nordøst for det centrale Paris.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.