Kina

Verdens bedste chef? Inviterede over 6000 medarbejdere på luksusrejse

En milliardær ville forkæle sine medarbejdere i anledning af virksomhedens 20 års fødselsdag

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Scanpix.

KINA:Milliardæren Li Jinyuan startede den store virksomhed Tiens Gruppen for 20 år siden. Det skulle selvfølgelig fejres med pomp og pragt, men hvordan gør man så bedst det?

Man inviterer såmænd 6.400 medarbejdere - hovedsageligt fra Kina - til Paris og det sydlige Frankrig. Sådan en tur kræver, at man booker 140 hoteller i Paris, og arrangerer ture til Eiffeltårnet og en helt privat dag på Louvre museet. Man sørger også for, at stormagasinet Lafayette bliver afspærret, så ens medarbejdere kan shoppe i fred, fortæller International Business Times.

Derefter booker man 7.600 billetter med hurtigtoget TGV fra Paris til Sydfrankrig, hvor 4.760 hotelværelser venter i Nice og Cote d’Azur, hvor man også deltager i en parade for befrielsen i 2. Verdenskrig, så chefen for det hele kan stå på en jeep og vinke til alle sine - forståeligt nok - glade medarbejdere.

Til slut danner man sin egen parade, hvor medarbejderne som menneskelige bogstaver skriver ”Tiens’ dream is Nice in the Cote d’Azur” og bliver optaget i Guinness Rekordbog for den længste sætning, skrevet med menneskelige bogstaver.

Hele ferien skulle eftersigende have kostet lige knap 250 mio. kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.