Horne

Verdensklasse heste

Stald Melby i Horne har for første gang i over 20 år afholdt internationalt ridestævne i Nordjylland

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Martin Neergaard fra AC Horses i Sindal er en af de store stjerner ved stævnet. Søndag formiddag var han løbet med 6 vundne klasser og 22 placeringer under påskens stævne, der endnu ikke var afsluttet.Foto: Peter Broen

HORNE:Stald Melby har i påsken afholdt Easter Tour, som har fået mange stjerneryttere og tilskuere til at lægge vejen forbi Horne.

Det er første gang i over 20 år er der blevet afholdt et internationalt ridestævne i det nordjyske.

Over 350 heste har der været til stævnet, og en stor del af rytterne er kommet langvejs fra for at deltage.

Det har specielt været nordmænd og svenskere, som har brugt påsken på at deltage i stævnet, og der var så meget pres på den sidste weekend, at folk kom på venteliste for at deltage i konkurrencerne.

- Vi har været heldige med vejret, og der har været rigtig mange tilskuere. Specielt den sidste weekend har der været fyldt på tilskuerpladserne under grandprixerne, siger Stine Bilstrup fra Stald Melby.

Easter Tour hos Stald Melby har løbet fra fredag 27. marts til søndag 5. april, og der har været pengepræmier for 600.000 kroner fordelt over de forskellige klasser, som rytterne har kunnet stille op i.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.