Aggersundbroens ene spor spærres i halvanden uge

Kunststofbelægningen på Aggersundbroens fortorv skal fra 18. maj til 28. maj genetableres, og for at sikre entreprenørens medarbejdere skal det ene spor spæres i dagtimerne

Aggersundbroen skal have ny kunststofbelægning på fortorvet, og i forbindelse med arbejdet, vil det ene spor blive spærret i dagtimerne. Arkivfoto: Martin Damgård

Aggersundbroen skal have ny kunststofbelægning på fortorvet, og i forbindelse med arbejdet, vil det ene spor blive spærret i dagtimerne. Arkivfoto: Martin Damgård

AGGERSUND:Aggersundbroens fortorv skal have ny kunststofbelægning, og i den forbindelse spærres broen hver dag fra 9 til 21 i perioden 18. til 28. maj. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Trafikken vil blive styret af en midlertidig lysregulering, og den midlertidige fribredde for passage af broen vil være 4 meter, lyder det.

Arbejdet er en forsættelse af arbejdet fra 2019, hvor der blev gennemført betonreparationer på brodækket, og det skal sikre, at broen har tilstrækkelig holdbarhed til at være funktionsdygtig i de kommende årtier.

Afpærringen sker af sikkerhedsgrunde for entreprenørens arbejdere. Når trafikken afvikles i et spor med lysregulering, minimeres risikoen for påkørsler og farlige situationer.

I forbindelse med arbejdet vil brovagtpersonalet have mulighed for at gennemføre en manuel betjening af lysreguleringen. Der vil blandt andet være mulighed for at etablere rødt lys i begge køreretninger i forbindelse med passage af udrykningskøretøjer og i forbindelse med broklap-åbninger. Bilisterne opfordres derfor til at respektere lysreguleringen under alle forhold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.