Alvorlig trafikulykke: En person omkommet. To kom til skade

To lægehelikoptere blev rekvireret til ulykkessted

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

Teksten er opdateret kl. 00.30, 05.38 og 14.10 med yderligere oplysninger fra Nordjyllands Politi

ERTEBØLLE:Mandag umiddelbart efter kl. 22 indløb der alarm om en trafikulykke i krydset Løgstørvej og Eldrupsigevej tæt ved Ertebølle.

Vagtchef René Kortegaard oplyser, at en mand fra 1958 er afgået ved døden i forbindelse med ulykken. Hans pårørende er underrettet.

- To personer er fragtet til sygehuset i kritisk tilstand, fortæller vagtchefen.

Foruden ambulancer, politi og beredskab blev også to lægehelikoptere rekvireret til stedet, hvor personerne efter sammenstødet mellem to biler var fastklemt.

- Der er sket et frontalsammenstød, men de nærmere omstændigheder er det for tidligt, at sige noget om endnu, siger Rene Kortegaard tirsdag morgen.

Han forklarer, at de først skal have en bilinspektør ud og gennemgå ulykkesstedet, og politiet skal have talt med eventuelle vidner, før de vil udtale sig om de nærmere omstændigheder.

Den 62-årige mand, der er afgået ved døden, havde en 66-årig mand med sig i bilen. Den 66-årige passager er fra lokalområdet.

Han blev umiddelbart efter ulykken kørt til Aalborg Universitetshospital. Her er han fortsat indlagt, og hans tilstand er stabil, lyder det tirsdag eftermiddag.

I den anden bil sad en 44-årig mand bag rattet. Han har brækket begge arme, begge ben og har fået brud på knogler i ansigtet. Også han blev transporteret til hospitalet i Aalborg efter ulykken. Han er uden for livsfare.

Alvorlig trafikulykke: Flere personer er fastklemtFoto Lars Pauli

Alvorlig trafikulykke: Flere personer er fastklemtFoto Lars Pauli

Forsiden