Ild i taget: Beboer slog alarm i sidste øjeblik

En mindre brand i elsystemet i en villa i Fandrup ved Farsø blev natten til søndag slukket inden den nåede at udvikle sig

Genrefoto: Nicolas Cho Meier

Genrefoto: Nicolas Cho Meier

FANDRUP:Brandvæsnet blev natten til søndag kl. 1.34 tilkaldt, da der gik ild i forbindelse med en indbygget lampe på en overdækket terrasse i en villa på Snedkermarken 12 i Fandrup ved Farsø.

Branden var dog hurtigt slukket, fortæller indsatsleder René Nikolajsen fra Nordjyllands Beredskab, og det ældre par, der bor i huset kunne kort efter rykke tilbage i huset.

Branden blev opdaget af manden i huset, der vågnede og kunne lugte røg. Han konstaterede, efter lidt søgen, at det var i tagkonstruktionen ved lampen, der brændte.

Da brandfolkene nåede frem, havde branden lige fået mere fat i trækonstruktionen, men de nåede at få den slukket i tide, lyder det fra Rene Nikolajsen.

- Men det var i sidste øjeblik. Var vi kommet bare et kvarter senere, ville der have været tale om en større tagbrand, siger han.

Branden gav kun mindre skader i træværket og lidt sodskader, og efter besøg af en elektriker, kunne det ældre par lægge sig igen og glæde sig over, at oplevelsen stort set blev ved forskrækkelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.