De to første navne klar til Løgstør Open Air

Arrangører glæder sig ikke mindst over, at det endelig er lykkedes at få en aftale i stand med Mads Langer

Mads Langer - spiller i 2022 på Løgstør Open Air-festivalen i Christiansmindeskoven.  PR-foto

Mads Langer - spiller i 2022 på Løgstør Open Air-festivalen i Christiansmindeskoven. PR-foto

Efter et par års ufrivillig pause vender Løgstør Open Air tilbage i Christiansmindeskoven i 2022 - og det bliver med prominent besøg.

Arbejdsgruppen bag Løgstør Open Air har nemlig allerede offentliggjort de to første navne på plakaten i form af Mads Langer og Tobias Rahim.

Mads Langer har igennem mange år spillet på de største musikscener i Danmark, og med over 100 millioner streams og talrige platinsælgende singler og albums tilhører han den absolutte top i den danske

musikindustri.

Ifølge arbejdsgruppen bag Løgstør Open Air har det længe været et stort ønske at få Mads Langer til Løgstør, og der er stor glæde over, at det nu er lykkedes, erklærer formand Jimmy Støttrup.

- Mads Langer har længe været en absolut topprioritet, og vi er meget stolte over, at det nu endelig er lykkedes at få lukket en aftale med ham, siger han.

Tobias Rahim - optræder også på festivalen i Løgstør. PR-foto

Tobias Rahim - optræder også på festivalen i Løgstør. PR-foto

Det andet navn på plakaten ”Tobias Rahim” er heller ingen novice. Han ligger aktuelt nr. 1. på den officielle danske hitliste med kæmpehittet ”Stor Mand”. Placeringen som nr. 1. har han foreløbigt bestridt i 14 uger.

Tobias Rahims popularitet har altså dermed aldrig været større, og det må således anses som et scoop, at han gæster Løgstør Open Air 2022.

Gruppen bag festivalen opfordrer i øvrigt interesserede til at følge Løgstør Open Air på Facebook, hvor der løbende bliver lagt nyheder ud om arrangementet.

Udover det almindelige billetsalg er der også åbnet for salget af ”Beef & Beer”-billetter, som giver adgang til den populære forfest på festpladsen, hvor der serveres grillbuffet og kolde fadøl akkompagneret af

livemusik af det mangeårige musikalske indslag Martin Von Seelen, som altid er garant for at kickstarte festen.

Billetter kan købes via www.logstoropenair.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.