Forårsmesse udsat til oktober

Urealistisk at afvikle forbrugermesse i Lanternen sidst i marts, erkender arrangørerne

Som corona-situationen tegner sig her og nu, er det ikke realistisk at holde forårsmesse i Lanternen sidst i marts, vurderer de lokale messe-arrangører. I stedet er arrangementet nu udsat til sidst i oktober. Arkivfoto

Som corona-situationen tegner sig her og nu, er det ikke realistisk at holde forårsmesse i Lanternen sidst i marts, vurderer de lokale messe-arrangører. I stedet er arrangementet nu udsat til sidst i oktober. Arkivfoto

Udsigterne til - inden for de kommende måneder - at kunne afvikle en forårsmesse med flere end 1.000 besøgende i Løgstør ser desværre ikke alt for opløftende ud.

Ud fra den betragtning har styregruppen bag den planlagte ”Forår i Lanternen”-messe i Løgstør nu valgt at udsætte arrangementet til weekenden 30.-31. oktober.

- Den aktuelle situation med smittespredning, forsamlingsforbud og begrænsninger i den sociale aktivitet er stadig meget alvorlig, og vi tror simpelthen ikke på, at situationen forbedres tilstrækkeligt til, at vi

kan gennemføre ”Forår i Lanternen” som planlagt i slutningen af marts måned, lyder det samstemmende fra to af hovedarrangørerne bag messen, Dorte Svenningsen, Kultur- & Idrætscenter Lanternen og Brian Otte, Messecenter Vesthimmerland.

I konsekvens af udsættelsen bliver der nu i stedet tale om en messe med efterårs/juletema under titlen ”Efterår i Lanternen”.

Derudover planlægges messen gennemført med præcis samme setup og opstilling, som den nu udsatte forårsmesse.

- Kultur- og Idrætscenter Lanternen og Messecenter Vesthimmerland er meget kede af, at vi er nødsaget til at udsætte forårsmessen.

- Men vi håber, at alle vores udstillere bakker op om vores beslutning og deltager på ”Efterår i Lanternen” med samme stand, som der var planlagt her i foråret.

- Såfremt vi havde valgt at gennemføre messen i weekenden 20.-21. marts, er vi helt sikre på, at messen ville være blevet en fiasko, både for udstillere, gæster og arrangører.

- Med udsættelsen til efteråret 2021 er det derimod vores helt klare overbevisning, at vi får mulighed for at afvikle en messe, der kan blive en succes for alle parter, forudser en både ærgerlig men også afklaret Dorte Svenningsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.