Formodede tyve fik indbrudsturné forpurret af politiet

Flugtforsøg mislykkedes - og to mænd i mistænkelig varebil kan nu bl. a. se frem til at blive sigtet for narkokørsel

Ved anholdelsen i Aggersund natten til tirsdag blev den ene af de to anholdte bl. a. fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin.  Arkivfoto

Ved anholdelsen i Aggersund natten til tirsdag blev den ene af de to anholdte bl. a. fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin. Arkivfoto

Det forløb ikke helt efter hensigten, da to yngre mænd natten til tirsdag læssede pandelamper, dot handsker og andet tyvegrej i varebilen og begav sig ud på, hvad der mistænkeligt kunne ligne en planlagt indbrudsturné i Aggersund-området.

På Fjerritslevvej ved Aggersund var duoen nemlig så uheldig at støde på en politipatrulje, som anede uråd og optog forfølgelsen.

Efter en kortere natlig biljagt valgte de to personer i varebilen at efterlade deres køretøj i Brogade - og flygtede herefter til fods. Blot for senere på natten at blive lokaliseret igen af en af politiets hundepatruljer.

Ved anholdelsen viste det sig, at begge personer i bilen - en 17-årig fra Fjerritslev-egnen og en 30-årig fra Aalborg - var under påvirkning af euforiserende stoffer.

Derudover var den 30-årige også i besiddelse af en mindre mængde amfetamin - og en ulovlig kniv.

Hvem af de to, der gjorde sig skyldig i narkokørsel lykkedes det i første omgang ikke betjentene på stedet at få opklaret.

Begge de to anholdte nægtede på det bestemteste, at det var dem, der havde siddet bag rattet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.