Branden

Havde motorcykel til at stå i stuen: Brand i hele huset

Villa i Flejsborg ødelagt af brand

Arkivfoto

Arkivfoto

FLEJSBORG:Lørdag eftermiddag modtog Nordjyllands Beredskab en anmeldelse om en brand i en to plans villa i Flejsborg nær Gatten. Her var der opstået kraftig brand i husets stue.

- Der var ild i en motorcykel, der stod i stuen, og herfra havde ilden spredt sig til loftet og ned i gulvet, hvor der var krybekælder. Derfor brændte det også under gulvet, siger indsatsleder ved Nordjyllands beredskab Caspar Weisberg.

Ifølge Caspar Weisberg har hele huset taget stor skade i forbindelse med branden, og familien, der boede der, skal nu genhuses.

- Selve stuen er helt ødelagt af brand og røg, og de resterende rum er kraftigt skadet af sod og røg, siger han.

Brandfolkene har brækket noget af stueloftet ned og skåret en del af gulvet op for at kunne slukke branden. Hele branden er nu slukket.

Der var ingen mennesker til stede i huset, da branden brød ud.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi oplyser, at det var formentlig var en kortslutning i opladeren til motorcyklens batteri, der var årsag til branden. Samtidig oplyser han, at der i forbindelse med branden var en overtrædelse af beredskabsloven.

Ifølge Caspar Weisberg var det en genbo, der opdagede, at der kom sort røg ud fra alle husets døre og vinduer og ringede 112.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.