Idrætsråd overrækker priser - og er så i øvrigt på vej til at nedlægge sig selv

”Årets talent” i Vesthimmerland blev 11-årigt fodboldtalent fra Vegger

”Årets talent” i Vesthimmerland, 11-årige Mille Brusgaard Mortensen, Vegger IF.  Privatfoto

”Årets talent” i Vesthimmerland, 11-årige Mille Brusgaard Mortensen, Vegger IF. Privatfoto

Onsdag 3. november ser ud til at blive en skæbnedag for Idrætsrådet i Vesthimmerland.

Medmindre der sker noget helt uventet, bliver det denne aften besluttet at lægge Vesthimmerlands Idrætsråd i graven på en ekstraordinær generalforsamling i Aars Tennisklubs lokaler.

Baggrunden for beslutningen er, at det ikke er lykkedes at finde tilstrækkeligt med interesserede, der vil være med til at føre idrætsrådets arbejde videre.

Derfor anbefalede bestyrelsen på den ordinære generalforsamling, at rådet nu nedlægges - og det bakkede de øvrige fremmødte op om.

Som en af sine sidste gerninger uddelte Vesthimmerlands Idrætsråd i forbindelse med den ordinære generalforsamling en ”Du gør en forskel”-pris og en pris til ”Årets talent 2021”.

Årets talent blev Mille Brusgaard Mortensen, Vegger IF.

11-årige Mille Brusgaard Mortensen beskrives af sin formand i Vegger IF, Christian Dalgaard, som et fantastisk forbillede - og et kæmpe talent.

”Hun evner alle spillets facetter og er en teknisk meget dygtig spiller, der kan drible og skabe masser af mål og chancer. Hun har altid et smil på læben, glimt i øjet, og er en fantastisk og hensynsfuld kammerat, og hun møder altid glad op og giver sig altid fuldt ud i kampe og til træning. Vi er som en lille klub meget stolte af at have et så stort talent, som kan så meget af det hele, og som har en så stor og smittende positiv effekt i resten af klubben”, hedder det bl. a. i indstillingen fra Vegger IF.

Andre i fodboldmiljøet har også allerede fået øje på Milles talent, og Mille Brusgaard Mortensen er således en del af talenttræningerne i Aab.

Formand for Idrætsrådet i Vesthimmerland, Tove Douglas, overrækker ”Du gør en forskel”-prisen til  Anne Grethe Skjødt Sørensen, Gedsted Forenede Idrætsklubber.  Privatfoto

Formand for Idrætsrådet i Vesthimmerland, Tove Douglas, overrækker ”Du gør en forskel”-prisen til Anne Grethe Skjødt Sørensen, Gedsted Forenede Idrætsklubber. Privatfoto

”Du gør en forskel prisen 2021” tilfaldt Anne Grete Skjødt Sørensen, Gedsted Forenede Idrætsklubber.

Anne Grethe Skjødt Sørensen er håndboldtræner i GFI/ FIK, og har igennem mange år været tovholder for alle holdene i klubben, ligesom hun også er kampfordeler.

”AG lever og ånder for idræt. Man kan altid regne med hende, og mangler der en træner, træder AG til, indtil der findes en anden løsning. Derfor fortjener AG også ”Du gør en forskel”-prisen hedder det bl. a. i indstillingen fra Inga Vad Nielsen, Gedsted Forenede Idrætsklubber.

Med ”Du gør en forskel”-prisen følger et diplom, en kurv og 5000 kr.

Til ”årets talent”, Mille Brusgaard Mortensen, vankede der et diplom, en kurv og 2500 kr.

11-årige Mille Brusgaard Mortensen får talentprisen overrakt, omgivet at klubkammeraterne fra Vegger IF.  Privatfoto

11-årige Mille Brusgaard Mortensen får talentprisen overrakt, omgivet at klubkammeraterne fra Vegger IF. Privatfoto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.