Knivstikkeri

Knivstikkeri i drikkelag: 57-årig fængslet efter stik i halsen på 61-årig

Mand anholdt med kniv i hånden på gerningsstedet i Løgstør - offeret er uden for livsfare

Knivstikkeriet fandt ifølge NORDJYSKEs oplysninger sted i en lejlighed på Norgesvej i Løgstør. Foto: Claus Søndberg

Knivstikkeriet fandt ifølge NORDJYSKEs oplysninger sted i en lejlighed på Norgesvej i Løgstør. Foto: Claus Søndberg

LØGSTØR:En 61-årig mand fra Løgstør blev onsdag aften ved godt 21-tiden stukket to gange med en kniv i forbindelse med et drikkelag i en lejlighed i Løgstør.

Nu er en 57-årig formodet gerningsmand ved et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for forsøg på manddrab efter at have stukket den 61-årige i halsen og armen.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Kristina Frandsen.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, kan anklageren ikke oplyse yderligere om den 57-åriges forklaring om årsagen til det voldsomme opgør.

- Jeg kan kun oplyse, at manden nægtede sig skyldig i sigtelsen, men han kærede ikke fængslingen i de fire uger, lyder det fra anklageren.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 21.15 onsdag aften.

- Knivstikkeriet foregik efter et drikkelag, hvor der opstod nogle uoverensstemmelser. Der var to personer til stede på gerningsstedet, hvor der blev drukket en del. Til stede var den 61-årige og en 57-årig mand, som blev anholdt uden for gerningsstedet med en kniv i hånden, oplyser politikommissær Henrik Staal, der leder efterforskningen i sagen.

Ifølge NORDJYSKEs oplysninger skete knivstikkeriet i en lejlighed på Norgesvej, men det vil politikommissæren ikke bekræfte.

Udenfor livsfare

Den 61-årige blev ramt i armen og halsen, men han er ifølge politikommissæren uden for livsfare og i stabil tilstand.

Efter alarmen blev der øjeblikkeligt sendt en ambulance til gerningsstedet, men da der gik en gerningsmand rundt i området med kniv afventede ambulancefolkene, at politiets reaktionspatrulje ankom til stedet og fik anholdt den 57-årige, så beredskabet kunne hente den 61-årige ud af lejligheden. På grund af ventetiden blev der for en sikkerheds skyld rekvireret en lægehelikopter til stedet, men den kom ikke i brug.

Artiklen er opdateret efter endt grundlovsforhør torsdag klokken 14.54.