Knivstikkeri i drikkelag: 57-årig fængslet efter stik i halsen på 61-årig

Mand anholdt med kniv i hånden på gerningsstedet i Løgstør - offeret er uden for livsfare

Knivstikkeriet fandt ifølge NORDJYSKEs oplysninger sted i en lejlighed på Norgesvej i Løgstør. Foto: Claus Søndberg

Knivstikkeriet fandt ifølge NORDJYSKEs oplysninger sted i en lejlighed på Norgesvej i Løgstør. Foto: Claus Søndberg

LØGSTØR:En 61-årig mand fra Løgstør blev onsdag aften ved godt 21-tiden stukket to gange med en kniv i forbindelse med et drikkelag i en lejlighed i Løgstør.

Nu er en 57-årig formodet gerningsmand ved et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for forsøg på manddrab efter at have stukket den 61-årige i halsen og armen.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Kristina Frandsen.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, kan anklageren ikke oplyse yderligere om den 57-åriges forklaring om årsagen til det voldsomme opgør.

- Jeg kan kun oplyse, at manden nægtede sig skyldig i sigtelsen, men han kærede ikke fængslingen i de fire uger, lyder det fra anklageren.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 21.15 onsdag aften.

- Knivstikkeriet foregik efter et drikkelag, hvor der opstod nogle uoverensstemmelser. Der var to personer til stede på gerningsstedet, hvor der blev drukket en del. Til stede var den 61-årige og en 57-årig mand, som blev anholdt uden for gerningsstedet med en kniv i hånden, oplyser politikommissær Henrik Staal, der leder efterforskningen i sagen.

Ifølge NORDJYSKEs oplysninger skete knivstikkeriet i en lejlighed på Norgesvej, men det vil politikommissæren ikke bekræfte.

Udenfor livsfare

Den 61-årige blev ramt i armen og halsen, men han er ifølge politikommissæren uden for livsfare og i stabil tilstand.

Efter alarmen blev der øjeblikkeligt sendt en ambulance til gerningsstedet, men da der gik en gerningsmand rundt i området med kniv afventede ambulancefolkene, at politiets reaktionspatrulje ankom til stedet og fik anholdt den 57-årige, så beredskabet kunne hente den 61-årige ud af lejligheden. På grund af ventetiden blev der for en sikkerheds skyld rekvireret en lægehelikopter til stedet, men den kom ikke i brug.

Artiklen er opdateret efter endt grundlovsforhør torsdag klokken 14.54.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.