Lykkelig udgang på forældres værste mareridt: Politihund fulgte 2,5 kilometer langt spor

Politiet var parat til at sende helikopter og drone i luften, da det lykkedes hunden at finde forsvunden dreng

Arkivfoto

Arkivfoto

NORDJYLLAND:En hund fra Nordjyllands Politi har sikkert fået en kæmpe tak fra både et forældrepar og et bedsteforældrepar nord for Gedsted, der onsdag formiddag oplevede det værste mareridt, man kan komme ud for.

Ved ni-tiden var forældreparrets cirka tre-årige søn ude at lege på gårdspladsen på bedsteforældrenes landejendom, da han - og familiens hund - pludselig var væk.

- Bedsteforældrene ledte selvfølgelig i området, men da drengen ikke var at se, slog de hurtigt alarm, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

Politiet valgte at sende fire patruljer til stedet, da landejendommen ligger tæt på fjorden og tæt på den stærkt befærdede Viborgvej, der er hovedvej mellem Løgstør og Viborg.

- Patruljerne leder i området uden held, og vi er på nippet til at sende helikopter og drone i luften, da det som sagt ligger tæt på fjorden, da en af politihundene får en svag fært. Det lykkedes at følge sporet og finde drengen og hunden, der bliver fundet over to og en halv kilometer hjemmefra, siger Karsten Højrup Kristensen, der fortæller, at drengen nåede at være væk i over to timer.

- Drengen opdagede ikke, at han var væk. Han gik bare og hyggede sig med hunden, men det var nogle meget glade forældre, der fik drengen hjem igen.

- Det vakte også en del glæde ved kollegerne. Det er fantastisk, når hundene lykkes med at finde sådan en lille gut. Og vi var alle overrasket over, at han var kommet to og en halv kilometer hjemmefra på så kort tid, vi var ikke i nærheden af at lede så langt væk, siger Karsten Højrup Kristensen.

Ved du noget om sagen, så må du gerne tippe os på telefon 99353297 eller på mail: online@nordjyske.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.