Ny Lidl-butik i Aars åbner 10. juni

Butikschef Per Nielsen glæder sig til at klippe den røde snor sammen med borgmester Per Bach Laursen

Butikschef Per Nielsen foran den nye Lidl-butik i Aars. Butikken står helt færdig 10. juni, hvor kunderne for første gang kan gøre deres indkøb i den nye butik. Privatfoto

Butikschef Per Nielsen foran den nye Lidl-butik i Aars. Butikken står helt færdig 10. juni, hvor kunderne for første gang kan gøre deres indkøb i den nye butik. Privatfoto

- Endelig! Vi glæder os enormt meget til at åbne butikken og til at byde kunderne velkommen indenfor.

Sådan lyder det fra butikschef, Per Nielsen, i den nye Lidl-butik i bunden af Himmerlandsgade i Aars.

Meget er sket, siden Lidl tog første spadestik til butikken tilbage i 2020.

Nu er byggeriet i sin sidste fase, og derfor kan Per Nielsen sammen med resten af teamet endelig åbne butikken 10. juni kl. 8.

Per Nielsen er netop nu - sammen med resten af teamet - i fuld gang med de sidste forberedelser, så butikken kan stå helt klar til at modtage kunderne på åbningsdagen.

Den 62-årige butikschef kommer med flere års erhvervserfaring, et stort kendskab til butiksdrift og ikke mindst store ambitioner for butikken.

- Det er fantastisk at være med til åbningen af en helt ny butik her i Aars.

- Vi kan tilbyde alt det, en moderne dagligvarebutik skal indeholde. Friskhed, stort udvalg af produkter og god, venlig kundeservice vil være omdrejningspunktet i butikken. I Lidl vil vi gerne være danskernes førstevalg – og jeg håber, kunderne i Aars bliver glade for butikken, siger Per Nielsen.

De forbipasserende i Aars kan allerede nu se den store Lidl-pylon og Lidls skilte på butiksfacaden.

Indenfor i butikken i Himmerlandsgade venter en flot, moderne dagligvarebutik med lyse træprodukter som beklædning.

Butikken bliver som alle andre Lidl-butikker indrettet og bygget efter det helt nye butikskoncept, som Lidl er ved at udrulle i samtlige af kædens 134 butikker.

Butikken har med et samlet salgsareal på 967 kvadratmeter god plads til de mange forskellige shop-in-shop-områder indenfor eksempelvis bake off, frugt og grønt og kød.

Udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen, har været glad for byggeprocessen og glæder sig over snart at kunne åbne for kunderne:

- Vi kommer til at byde vores kunder velkommen i en moderne og bæredygtig butik. Butikken er bygget efter vores helt nye butikskoncept, og vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Vesthimmerlands Kommune under hele processen.

- Der skal også lyde en stor tak til vores dygtige entreprenør, Poul Erik Henriksen, fra HMC Byg & Anlæg i Løgstør, som har bygget butikken.

- Vi står nu med en helt unik Lidl-butik i centrum af Aars, og jeg er virkelig glad for det færdige resultat, erklærer Mads T. Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.