Otte-årig fløjet til sygehus efter ulykke i svømmehal - nu er der nyt

Dreng faldt flere meter ned fra vippe i svømmehal

Drengen blev med lægehelikopter fløjet til sygehus. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Drengen blev med lægehelikopter fløjet til sygehus. Arkivfoto: Bo Lehm

Opdateret søndag med nye oplysninger

RØNBJERG:En otte-årig dreng blev med lægehelikopter fløjet til sygehus efter en ulykke lørdag eftermiddag i feriecentret Landal Rønbjerg.

Ulykken skete ved 14.30-tiden i feriecentrets svømmehal, hvor drengen faldt ned fra en tremeter-vippe og slog sig hårdt.

Drengen røg ned under et gelænder øverst oppe på vippen. Han faldt knap tre meter ned og ramte gulvet ved kanten af bassinet.

Et vidne fortæller, at drengen var ved bevidsthed efter faldet.

Søndag oplyser Kent Lodberg, salg- og marketingmanager for Landal GreenParks i Danmark, at drengen er udskrevet efter behandling på sygehuset. Drengen har fået skader i munden i tænder, men skulle ellers være sluppet uden større skader.

- Vi er meget lettet over, at det trods alt ikke gik værre, siger Kent Lodberg.

 Han oplyser, at svømmehalen er sikkerhedsgodkendt, og dermed også tremeter-vippen. Men efter sådan en ulykke forventer han, at underlaget øverst oppe på vippen skal tjekkes.

Kent Lodberg betegner det som et hændeligt uheld, at drengen faldt ned fra vippen.

Et vidne i svømmehallen undrer sig over, at Kent Lodberg lørdag oplyste, at både medarbejdere og gæster var blevet tilbudt krisehjælp. Det oplevede vidnet ikke.

- Vores gæster skal selv henvende sig, hvis de har spørgsmål eller vil have krisehjælp, siger Kent Lodberg søndag.

Den otte-årige dreng, som faldt flere meter ned og slog sig hårdt, var i svømmehallen med sin familie. Feriecentret er i dialog med familien og har tilbudt dem krisehjælp - og måske er mere på vej.

- Sådan en ubehagelig oplevelse kan ikke kompenseres, men vi overvejer om vi kan give dem noget som trøst, siger Kent Lodberg.