Politiet advarer: Hop ikke på lidt for gode bagagerums-tilbud

Ved juletid kan man blive præsenteret for tilbud, der er for gode til at være sande

En borger i Aars blev lørdag antastet af en mand fra det sydøstlige Europa, der havde sin Mercedes fuld af lidt for gode tilbud på dyrt italiensk tøj. Nu advarer Nordjyllands Politi mod at hoppe på fidusen. <i>Arkivfoto: Johan Gadegaard</i>

En borger i Aars blev lørdag antastet af en mand fra det sydøstlige Europa, der havde sin Mercedes fuld af lidt for gode tilbud på dyrt italiensk tøj. Nu advarer Nordjyllands Politi mod at hoppe på fidusen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

AARS:Det er de færreste, der vil sige nej til et rigtig godt tilbud - især i december, hvor der er nok at bruge penge på.

Men man skal alligevel se sig for, hvis man bliver præsenteret for et tilbud, der lyder for godt til at være sandt - og hvis varerne ligger i bagagerummet på en bil.

Sådan lyder nu advarslen fra Nordjyllands Politi, efter en mand lørdag oplevede at blive antastet af en udenlandsk mand fra det sydøstlige Europa, der havde sin Mercedes fuld af ting til salg.

- Manden holdt ved Jem&Fix i Aars og havde åbenbart masser af dyrt italiensk tøj billigt til salg, siger politiassistent ved Nordjyllands Politi Jesper Fredsgaard.

- Det er altså ikke første gang, vi ser den her slags forsøg på snyd, og det er ikke usædvanligt, at det dukker op her ved juletid. Sidste år blev nogle borgere i Rebild Kommune snydt, da de troede, de købte ægte læderjakker, men de viste sig at være af en noget anden kvalitet, tilføjer han.

Derfor opfordrer Nordjyllands Politi til, at man husker sin kritiske sans og eventuelt kontakter politiet på telefon 114, hvis man oplever noget mistænkeligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.