Revyhold i Hornum lover sjov Markedsrevy

Bysbørnene har selv gjort deres for at levere stof til årets revy i Markedshallen

Revyholdet i Hornum, iført coronadragter, i gang med at hamstre toiletpapir og gær i Dagli’Brugsen, fra venstre: N. J. Hertz, Lisa Bystrup Hjorth, Pernille Beck Østergaard, Kurt Nielsen, Allan Kløjgaard, Knud Kristensen og Jesper Gregersen. Privatfoto

Revyholdet i Hornum, iført coronadragter, i gang med at hamstre toiletpapir og gær i Dagli’Brugsen, fra venstre: N. J. Hertz, Lisa Bystrup Hjorth, Pernille Beck Østergaard, Kurt Nielsen, Allan Kløjgaard, Knud Kristensen og Jesper Gregersen. Privatfoto

I næsten to år har de længtes efter at præsentere bysbørnene for sange og skøre og sjove sketches.

Til gengæld har de så også haft et ekstra år til at indsamle stof til den Markedsrevy, som de 18. og 19. september ser frem til at præsentere i den lokale Markedshal.

- Og vi tror derfor også godt, vi kan love, at Markedsrevyen 2021 bliver noget af det sjoveste længe…

- Igen i år har vi gjort os umage for, at Markedsrevyen i Hornum skal være så lokal som mulig, men samtidig en revy, man sagtens kan se og grine af, selvom man ikke kommer fra byen, lyder det fra Jesper Rask Gregersen fra revyholdet i Hornum.

Årets Markedsrevy i Hornum byder bl. a. også et nummer om Hornum Kro. Som det vist fremgår, er stamgæsterne godt trætte af, at krostuen lukker.  Privatfoto

Årets Markedsrevy i Hornum byder bl. a. også et nummer om Hornum Kro. Som det vist fremgår, er stamgæsterne godt trætte af, at krostuen lukker. Privatfoto

Aktørerne i år er Knud Kristensen, Lisa Bystrup Hjorth, Kurt Nielsen, Pernille Beck Østergaaard, Allan Kløjgaard og Jesper Gregersen.

- Og da vi kun er seks aktører, skal vi nok få lidt sved på panden, griner Lisa Bystrup Hjorth, som selv er med i 14 af de i alt 18 numre i årets Markedsrevy.

Lisa Bystrup Hjorth er også blandt tekstforfatterne til revyen sammen med Jesper Gregersen og Grethe Næsby.

Sidstnævnte har i år taget orlov som revyaktør men hjælper stadig til med sceneskiftene sammen med Mette Bjerre Christensen.

Musikken til Markedsrevyen leveres som sædvanligt af den mangeårige kapelmester Niels J. Hertz. Lyset styres af Marius Høfner og lyden af Alpha Sound

EGon og og BØG (alias Allan Kløjgaard og Jesper Gregersen) fortæller om livet som træ i årets Markedsrevy.  Privatfoto

EGon og og BØG (alias Allan Kløjgaard og Jesper Gregersen) fortæller om livet som træ i årets Markedsrevy. Privatfoto

Da revyholdet mødtes til de første øveaftener i august, virkede det nærmest som om, hele det seneste år har stået i coronaens tegn, men da først revyholdet var samlet, viste det sig hurtigt, at der også er sket en hel masse andet i Hornum de seneste par år.

I årets revy bliver Metoo-fænomenet således angrebet fra en lidt alternativ vinkel. Der er et dejligt gensyn med Jens og Rasmus, som igen i år drøfter de sjove og pinlige situationer, borgerne i Hornum har været involveret i.

Og så ser revyholdet i øvrigt bl. a. på, hvad kan man gøre for at tiltrække nye turister til Vesthimmerland. Om det er rigtigt, at der er åbnet en Mini Zoo tæt på byen? Og på en lokal hushandel, som det vist nok går lidt trægt med.

- På Hornum Citys Facebook-side serverer Hornum-borgerne jo nærmest ideerne til revyholdet, lyder det fra folkene bag Markedsrevyen, som i sjælden grad glæder sig til at indtage de skrå brædder i Markedshallen, efter at det i fjor blev nødvendigt at aflyse både revy og Septembermarked.

- Vi fornemmer i det hele taget, at mange trænger til at få luftet ørerne og få et sjovt grin, og vi håber derfor også, at vi kommer til at spille for fyldte sale til begge forestillinger både lørdag og søndag aften.

- Til gengæld garanterer vi, at det bliver knaldhamrende sjovt, lover Jesper Rask Gregersen på vegne af de medvirkende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.