Slut ved gravearbejde: Nordjysk by fejrede at renovering af kloaknettet er slut

Efter Overlade har været svært at komme til og fra, kan borgerne nu ånde lettet op

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var kaffe og rundstykker i et lille telt på pladsen ved ”Loppen” i Overlade, hvor kaffe og rundstykker blev serveret. Foto: Mogens Lynge Mogens Lynge

OVERLADE:Det har stået på længe - rigtigt længe. Hele byen i Overlade har været igennem turen, og hele kloaknettet er fornyet.

Der har været tider, hvor det endog har været særdeles svært at komme til og fra byen alt efter, hvor der blev og var gravet. Men nu lysner det.

Gravemaskinerne er væk, og der er igen asfalt på vejene. Dog mangler den sidste finish med asfalt, som laves til sommer. Og i Overlade ser man enhver positiv meddelelse som en god grund til at samles om det.

Dagligbrugsen i Overlade havde i dagens anledning lavet ekstra gode tilbud, og de bød indenfor til gløgg og æbleskiver senere på lørdagen.

Kaffe og rundstykker blev serveret ved ”Loppen” i Overlade, hvor mange frivillige stod for arrangementet. ”. Sponsorerne var: Dagli’brugsen Overlade, Hornum murer– og Entreprenør firma, Vesthimmerlands Vand og Vesthimmerlands Kommune

Det var Overlade Borgerforening der indbød til vejfest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.