To nye bejlere til ledige S-stemmer i Løgstør

Ældrerådsformand og familiekonsulent stiller op til efterårets kommunalvalg

Erik Stagsted - ny byrådskandidat for Socialdemokratiet i Vesthimmerland. Privatfoto

Erik Stagsted - ny byrådskandidat for Socialdemokratiet i Vesthimmerland. Privatfoto

Mange socialdemokratiske vælgere i Løgstør og omegn står ved efterårets kommunalvalg overfor at skulle finde et nyt sted at sætte deres kryds.

Nuværende byrådsmedlem Per Jensen, Løgstør, har for længe siden meddelt, at han ikke genopstiller, og den lokale S-veteran Uffe Bro er for nylig afgået ved døden.

Som afløsere for de to kan Socialdemokratiet i Vesthimmerland nu i stedet præsentere to andre løgstørianere: Erik Stagsted og Henrik Harris Sloth.

Førstnævnte vil af mange i forvejen være kendt som formand for Ældrerådet i Vesthimmerland, men nu går hans så altså også mere direkte ind i lokalpolitik.

- Jeg ønsker, at alle borgere skal have gode rammer for et godt og aktivt liv på især sundhedsområdet. Jeg vil være med til at forme tanke til handling, og jeg vil, sammen med resten af den socialdemokratiske gruppe, arbejde for et stærkt og dynamisk byråd, hvor alle medlemmer føler sig ligeværdige, uanset partifarve, erklærer Erik Stagsted i en pressemeddelelse fra den socialdemokratiske partiorganisation.

Erik Stagsted er oprindeligt uddannet snedker og har i knap ti år arbejdet som Falck-redder i Løgstør, inden han blev miljø- og socialfaglig konsulent i fagbevægelsen samt højskolelærer.

De seneste 12 år har han været formand for Ældrerådet i Vesthimmerland og har desuden siddet seks år som formand for Regionsældrerådet og otte år som medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Ældreråd.

Henrik Harris Sloth - ny byrådskandidat for Socialdemokratiet i Vesthimmerland. Privatfoto

Henrik Harris Sloth - ny byrådskandidat for Socialdemokratiet i Vesthimmerland. Privatfoto

Den anden nyudsprungne lokale S-kandidat, Henrik Harris Sloth, er egentlig kontoruddannet i socialforvaltningen i den tidligere Løgstør Kommune.

Siden uddannede han sig til pædagog og har bl. a. arbejdet på et opholdssted og i 18 år på Aars Skole, inden han fik sit nuværende job som familiekonsulent i Vesthimmerlands Kommunes efterværn.

- Jeg ser hver dag vigtigheden i at gøre en indsats for vores børn og unge, og det er helt klart en investering, der ikke bare lønner sig nu og her, men i høj grad også på sigt, siger Henrik Harris Sloth.

I fritiden har Henrik Harris Sloth gennem størstedelen af sit liv været aktiv i fodbold- og håndboldverdenen og lægger på den baggrund også stor vægt på et aktivt foreningsliv.

- Alle burde have adgangsbillet til sport, fritidsaktiviteter og foreningsliv, og som kommune skal vi understøtte dette bedst muligt, så vi får et blomstrende foreningsliv, der også er godt for bosætningen, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.