Hørdum

Vestthy cruiser mod oprykning

De gulblusede favoritter var i målhumør på Hørdum Stadion

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kristoffer Strangholt (t.v) måtte en tur på skadestuen efter et vrid på anklen. Det vides endnu ikke, hvor alvorlig skaden er. Foto: Bo Lehm

HØRDUM:Med et forspring på 9 point efter søndags sejr er det meget svært at se, hvem der skulle kunne forhindre Vestthy i at sprænge champagnepropperne før sæsonens slutning. Vestthy har stadig ikke tabt en kamp i dette efterårs serie 2-pulje, og denne gang gik ubarmhjertigheden udover Koldby/Hørdum, der indkasserede en lussing på 5-1 på eget græs.

- I dag beviste vi, at Koldby/Hørdum hverken er ved siden af eller tæt på at være på samme niveau som os, fortalte en stolt Vestthy-træner Eigil Kjær, der endnu engang kunne se sit mandskab levere en storsejr.

- Vi fik en rigtig god start på kampen, og efter de første scoringer skiftede vi til en slags ’cruise control’, hvor vi havde bolden hele tiden. Det tætteste, de kom på en målchance i første halvleg, var et harmløst indlæg, fortæller Eigil Kjær.

Det var heller ikke den start, som Koldby/Hørdum-mandskabet havde håbet på.

- Deres individualister straffede os hårdt, og så var det virkelig op ad bakke mod et rigtig godt hold, siger Koldby/Hørdum-træner Elo Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.