- Vi fik vist spillet på udebane

Vendsyssel FF viste aggressivitet på Sjælland

Ove Christensen har spejdet efter det gode spil på udebane, men det viste sig endelig i Helsingør. Arkivfoto: Claus Søndberg

Ove Christensen har spejdet efter det gode spil på udebane, men det viste sig endelig i Helsingør. Arkivfoto: Claus Søndberg

HELSINGØR:Vendsyssel FF formåede at blive det første mandskab, der hentede point i Helsingør i denne sæson i Bet25-Ligaen - landets næstbedste fodboldrække.

Og det endda selvom holdet to gange var bagud mod sjællænderne.

- Jeg synes, at vi viser meget stor moral, men vi viser også virkelig godt spil efter pausen. Vores første halvleg er vi slet ikke tilfredse med, men vi fik vist, at vi kan spille på den rigtige måde på udebane efter pausen, hvor vi havde den rette aggressivitet, og hvor vi også formåede at styre spillet. Det har vi søgt efter på udebane, men det fandt vi her, siger træner Ove Christensen.

Vendsyssel FF havde for første gang valgt at gribe dybt i klubkassen og bruge pengene på en overnatning på Sjælland, så hele truppen tog af sted lørdag.

- Og det er absolut noget, vi vil gøre igen. Hvis vi først var kørt på kampdagen, så skulle vi jo have været af sted klokken fire om morgenen, og så kan spillerne simpelthen ikke præstere. Vi skal huske på, at der er seks ture til Sjælland i denne række, og der er vi simpelthen nødt til at gøre, hvad vi kan for at være optimalt forberedte, for det er en meget hård række, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.