- Vi går ikke ind for Hvalpsund

Uffe Bro og Jens Lauritzen er utilfredse med Niels Krebs Hansens udtalelser

Jens Lauritzen (V): - Jeg er forundret over Niels Krebs Hansens udtalelser. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Pressefotograf Lars Pauli</i>

Jens Lauritzen (V): - Jeg er forundret over Niels Krebs Hansens udtalelser. Arkivfoto: Lars Pauli Pressefotograf Lars Pauli

LØGSTØR/HVALPSUND:De to medlemmer af teknisk udvalg, Uffe Bro (S) og Jens Lauritzen (V) reagerer nu på de udtalelser, som formanden for teknisk udvalg, den konservative Niels Krebs Hansen, forleden kom med til NORDJYSKE Stiftstidende i forbindelse med en sag om placeringen af en fjordhave i Løgstør.

Her sagde Niels Krebs Hansen, at udvalget egentlig synes, at den bedste placering af en fjordhave ville være i Hvalpsund, men at man nu er så langt fremme med planerne i Løgstør, at det ikke rigtig lader sig gøre at flytte fjordhaven fra Løgstør til Hvalpsund.

Såvel Uffe Bro som Jens Lauritzen siger, at de ikke går ind for en placering i Hvalpsund - men finder, at Løgstør er den bedste placering.

Derfor har Jens Lauritzen skrevet til Niels Krebs Hansen, hvor han udtrykker sig forundring over formandens udtalelse i NORDJYSKE Stiftstidende om, at teknisk udvalg var mest stemt for at flytte Fjordhaven til Hvalpsund.

- Jeg vil i fremtiden være meget mere bevidst om af få skrevet et mere præcist referat efter møderne i teknisk udvalg, så jeg ikke igen skal slås i hartkorn med holdninger, jeg ikke har, understreger Jens Lauritzen.

I sin henvendelse til Niels Krebs Hansen skriver Jens Lauritzen også: ”Jeg hørte i teknisk udvalg ikke, at det var andre end dig selv og forvaltningen, der ville have flyttet fjordhaven til Hvalpsund”.

En fjordhave er en have i fjorden, hvor folk selv kan dyrke skaldyr.

Der skal etableres fire fjordhaver ved Limfjorden. Udover Nykøbing Mors er det Aalborg, Lemvig og Løgstør. Årsagen til, at sagen fra Løgstør havnede i teknisk udvalg er, at det kniber med at finde en plads i Løgstør Havn, hvor fjordhaven kan etableres.

I haverne kan borgere dyrke f.eks. tang, muslinger og østers til eget forbrug.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden