- Vi gav alt, hvad vi havde

Stregspiller Jacob Bagersted anerkender overmagten

Jacob Bagersted vil mindes sin tid i Aalborg med glæde, men anerkender Koldings overmagt i finalen. Foto: Claus Søndberg

Jacob Bagersted vil mindes sin tid i Aalborg med glæde, men anerkender Koldings overmagt i finalen. Foto: Claus Søndberg

KOLDING:Blot 36 mål blev der scoret i den anden DM-finale mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold, og det var hjemmeholdet fra KIF, der sikrede sig sejren med 19-17, og dermed en samlet finalesejr på syv mål - og en hævn for at Aalborg Håndbold ydmygede dem over to kampe i sidste sæsons finale.

- Vi gav os selv muligheden for at komme tilbage, fordi vi spillede rigtigt godt forsvarsspil igennem en hel kamp. Desværre fulgte angrebsspillet ikke rigtigt med, og så blev Kasper Hvidt bare altdominerende i anden halvleg, og selvom Ole også stod flot for os, så må vi erkende, at de var det bedste hold, siger stregspilleren Jacob Bagersted.

- Jeg synes stadig, at vi kan se tilbage på flot sæson. Vi har spillet mange kampe, men de skader vi har haft skal ikke være en undskyldning. Vi har gjort det fantastisk i Champions League, og om nogle timer kan vi også glæde os over sølv, sagde han efter kampen.

Jacob bagersted har været i Aalborg Håndbold i tre sæsoner, og har i den tid været en af ligaens bedste stregspillere, hvilket også blev understreget, da han kom på årets All Star hold i Håndboldligaen.

Jeg har haft en fantastisk tid i Aalborg, som jeg virkelig vil komme til at savne. Sidste år var selvfølgelig sjovere end i år. Men jeg skal også huske at nævne den opbakning, vi altid får fra fansene. Den var fantastisk igen her i finalen, og jeg ved, at Jan Larsen nok skal samle et stærkt hold i Aalborg igen i næste sæson, siger stregspilleren, der skifter til tyske Minden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Snarrådig kassedame tog fusen på røver
Luk