Vi køber julegaver på nettet for en mia

Julehandlen sætter rekord på nettet

Julehandlen på nettet sætter rekord i år, og danskerne ventes i år at købe julegaver online for 1 mia. kr. Arkivfoto <i>Diana Holm</i>

Julehandlen på nettet sætter rekord i år, og danskerne ventes i år at købe julegaver online for 1 mia. kr. Arkivfoto Diana Holm

DANMARK:Julehandlen på nettet sætter rekord i år, og danskerne ventes i år at købe julegaver online for 1 mia. kr. Det er mere end sidste år. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

De seneste ugers kulde og snevejr får endnu flere til at handle online.

- Danskerne har i stigende grad taget nethandel til sig. Det afspejler sig også i december, da de fleste af os skal købe rigtigt mange gaver. Så er det hurtigt og nemt at sidde med ønskesedlerne og købe en del af dem over nettet, siger Marie Louise Thorstensen, der er politisk konsulent i Dansk Erhverv, til Jyllands-Posten.

Organisationen har foretaget en befolkningsundersøgelse, der viser, at mere end halvdelen af befolkningen i år vil købe julegaver på nettet eller overvejer at gøre det. Andelen har været stigende år for år, og det ventes at fortsætte. 17 pct. af de adspurgte vil købe flere gaver på nettet i år, mens kun 11 pct. vil handle mindre online, skriver Jyllands-Posten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.