- Vi skal gå efter semifinalen

Aalborg Håndbold har stadig store ambitioner

Aalborg Håndbold satser på semifinaleplads trods det faktum, at holdet ikke har point med over i slutspillet. Foto: Michael Bygballe

Aalborg Håndbold satser på semifinaleplads trods det faktum, at holdet ikke har point med over i slutspillet. Foto: Michael Bygballe

SILKEBORG:Med nederlaget på udebane til Bjerringbor-Silkeborg onsdag aften endte det med en syvendeplads i grundspillet for Aalborg Håndbold. Men trods det på papiret lettere magre resultat, så har holdet stadig ambitioner om at nå blandt de hold, der skal spille om medaljer.

I slutspilsgruppen får Aalborg selskab af rækkens nummer to Aarhus, nummer tre, Skjern samt nummer seks GOG. Aarhus indleder puljen med to point, Skjern får et point med over, mens GOG og Aalborg starter puljen uden point.

- Og vores ambition skal stadig være at komme i den semifinale. Ligaen i år har vist sig at være historisk tæt, og vi viste også i momenter her i den sidste kamp, at vi har kvaliteterne til at være med, siger træner Stefan Madsen.

Aalborg Håndbold spiller søndag på udebane den sidste kamp i EHF Cuppens gruppespil mod spanske Granollers, men derpå er der næsten tre ugers pause til slutspillet begynder.

- Jeg tror, det er helt fint for os. Vi har en hel del spillere, der har døjet med småskader, og dem kan vi få helt klar, og samtidig har vi også noget tid til at justere de ting, som altid kan justeres på et håndboldhold, siger Stefan Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.