- Vi skal tromle os fremad

Mors-Thy-træner kræver kynisme og hårdhed i angrebet

Mors-Thy skal rejse sig mod HC Midtjylland efter sidste weekends nederlag til GOG.Arkivfoto: Diana Holm <i>Foto: Diana Holm</i>

Mors-Thy skal rejse sig mod HC Midtjylland efter sidste weekends nederlag til GOG.Arkivfoto: Diana Holm Foto: Diana Holm

IKAST:- Der er ikke så meget at snakke om. Vi skal gøre alt for at vinde, siger Mors-Thy Håndbolds træner, Jan Paulsen.

Han og spillerne skal i dag til IBF Arena i Ikast for at møde HC Midtjylland. Midtjylland ligger i øjeblikket på en sjetteplads i Boxer Herreligaen med fem point ned til niendepladsen, der er lige under skillelinjen for slutspilspladserne.

- Det er et toptunet hold, vi møder. De kæmper for at få de sidste point til at sikre sig en plads i slutspillet. Samtidig har de tabt to kampe i streg, og det vil de revanchere, siger Mors-Thy-træner Jan Paulsen.

- Vi skal slippe os selv løs

Hans eget hold har også tabt de to ligakampe efter nytår og er ligeledes opsatte på at rette op på det.

- Det afgørende bliver, at vi slipper os selv løs og ikke tænker så meget over tingene, men tromler os fremad. I angrebsspillet skal vise kynisme og hårdhed, siger cheftræneren.

Mors-Thy har inden dagens kamp tre pladser og fire point op til en slutspilsplads. Ikke mindst på grund af de seneste to nederlag til to direkte konkurrenter, GOG og Århus.

- Med de to nederlag ser det stejlt ud, men vi kæmper stadig for den chance, der er, siger Jan Paulsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden