- Vi taber hovedet i tredje periode

Lasse Lassen var langt hen ad vejen tilfreds trods nederlaget

Mange kampe der ikke handler om pucken. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Mange kampe der ikke handler om pucken. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:3-1 til SønderjyskE over Frederikshavn White Hawks stod der på måltavlen i SE Arena, da det sidste horn lød tirsdag aften.

Frederikshavnerne havde ellers bragt sig foran i anden periode med 1-0, selvom det klart var SønderjyskE, der skabte flest chancer.

- Vi spiller rigtig godt i de to første perioder. Vi spiller klogt og smart. Vi frustrerer dem, og de begynder at blive lidt sure, siger anfører Lasse Lassen.

- To dumme udvisninger

Sekunder inde i tredje periode begynder sejren dog at smuldre. Først udnytter hjemmeholdet en powerplaysituation, hvor Adam Miller bliver udvist, og senere bliver Jesse Jyrkkiö sendt i bad og efterlader sit hold i undertal i syv minutter. Denne gang bringer SønderjyskE sig foran.

- Vi taber hovedet i tredje periode og lader os rive lidt for meget med af nogle dommerkendelser, vi synes, der skal dømmes og nogle, vi ikke vil have dømt. Men det kan ikke være rigtigt. Vi må holde hovedet koldt i sådan nogle situationer og spille hockey i stedet for, siger anføreren.

- Det er to dumme udvisninger, som ikke bør være der, siger han.

- Masser af gode takter

SønderjyskE cementerede sejren 10 sekunder før tid, da White Hawks havde taget Joe Fallon ud af målet i håb om en udligning.

Dermed fører sønderjyderne semifinaleserien med 1-0 inden andet opgør, der spilles i Frederikshavn på fredag.

I forhold til den kamp skal høgene dog ikke ændre så meget.

- Der er masser af gode takter og masser af godt spil, så vi skal bare sørge for at holde hovedet koldt i de enkelte situationer. Det er playoff-hockey, der er tænding på, fansene råber, og sådan er det, siger Lasse Lassen, der heller ikke har noget imod, hvis SønderjyskE skulle vinde skudstatistikken ligesom i dag, hvor de vandt den med 30-15.

- De må gerne have 70 afslutninger. Bare vi vinder. Det er det eneste, jeg går op i, siger anføreren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.