White Hawks tabte drama i Vojens

Høgene var foran i det første semifinale-brag mod SønderjyskE, men endte med at tabe 1-3

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VOJENS:Frederikshavn White Hawks fik ikke den ønskede start på semifinaleserien mod SønderjyskE.

Frederikshavnerne var foran inden sidste periode, men endte med at tabe på tre SønderjyskE-scoringer i kampens sidste tredjedel.

Første periode var - måske ikke så overraskende - en mat affære. De to kombattanter havde ikke været i kamp i ni dage og var tydeligvis rustne.

Samtidig havde begge lejre nedtonet forventningerne ved i optakten at spå om en defensiv og taktisk præget dyst.

Det levede holdene op til i en målløs første periode.

Hjemmeholdet viste dog kløerne i få sekvenser, men i gæsternes mål stod Joe Fallon solidt.

White Hawks havde - ikke engang med god vilje - en farlig afslutning mod SønderjyskEs mål i kampens første tredjedel.

Så kom der straks mere gang i løjerne i anden periode, hvor SønderjyskE om muligt dominerede endnu mere.

Men Joe Fallon lukkede totalt høgeburet af. Friløbere, langskud og afslutninger fra nært hold prellede af på gæsternes målmand.

I stedet slog White Hawks til i den anden ende.

En periode fem og tre blev formøblet af gæsternes Mathias Bau, der modtog en dum udvisning for high sticking bedst som presset mod SønderjyskE skulle sættes ind. SønderjyskE fik en af sine udviste spillere tilbage, men umiddelbart efter - fire mod fire - sendte Robin Bergman et listigt langskud op i målhjørnet til 1-0. En ikke helt fortjent føring til gæsterne, der tilbragte resten af perioden med at stå imod et voksende sønderjysk pres.

Pausen kom uden tvivl frederikshavnerne godt.

Mindre end et halvt minut inde i tredje periode kom gæsterne i undertal, da Adam Miller blev udvist.

Og SønderjyskE viste umiddelbart efter, hvordan man spiller power play. Warren Peters afsluttede et smukt komponeret angreb med at hamre pucken ind bag Joe Fallon til 1-1.

I fortsættelsen kom høgene bedre med, og Adam Miller burde have bragt dem foran på en helt åben chance. Men han brændte.

Kampen fandt sin afgørelse godt fire minutter før tid.

Jesse Jyrkkio sad i straffeboksen for Frederikshavn - i alt syv minutter for roughing og cross-checking, og høgene overlevede ikke så lang tid i undertal.

SønderjyskE kørte pucken tålmodigt rundt og skabte til sidst en helt åben chance, som Patrick Asselin køligt omsatte til 2-1. Ti sekunder kunne Nick Dineen score til slutresultatet i et tomt høgemål.

Semifinaleserien afvikles bedst af syv kampe.

Kamp nummer to spilles fredag i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.