Video: Ramt af 30 kilo tung flise - så smadret er bilen

Se hvor stor skade bil tog, da flise blev kastet ned fra bro over motorvej

Foto: TV2/Fyn

Foto: TV2/Fyn

FYN:En familie med to voksne og to børn var søndag aften på vej hjem, da en 30 kilo tung flise pludselig smadrede ned i taget på bilen og kvæstede kvinden, der sad på passagersædet.

Politiet betegner det som et mirakel, at flisekastet ikke kostede liv. Havde flisen ramt bilen blot et splitsekund tidligere, var den i stedet røget ind gennem forruden på bilen.

Den 30 kilo tunge flise ramte taget på bilen, og fløj derefter videre hen over taget på bilen. Familien kom kørende på motorvejen lige før rastepladsen ved Kildebjerg nær Vissenbjerg, da flisen blev kastet ned fra broen.

Familien ønsker at være anonyme, men de har givet tilladelse til at TV 2/FYN kan vise, hvor voldsomme skaderne på bilen er.

Politiet indsamlede resterne af flisen på motorvejen søndag aften. Resterne er nu sendt til videre undersøgelse for eventuelle DNA-spor. Fyns Politi ser på sagen med stor alvor, og håber fortsat, at vidner henvender sig.

- Vi har fået nogle henvendelser, vil jeg sige. Nogle som har kørt forbi, og som ikke har set noget. Og nogle som vi kigger lidt mere på. Ikke noget konkret, men noget der trænger til en opfølgning, siger Anders Lundegaard, leder af Assens Lokalpoliti, til TV2/FYN.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden