Vigtig sejr til Nøvling IF´s 2. divisionshold over HC Midtjylland

KLARUP:Så lykkedes det endelig igen Nøvling IF, at hive en sejr i land til trods for at det i de sidste sekunder kneb gevaldigt - ikke så meget bedre var sejren fredag aften hjemme i Klaruphallen over HC Midtjylland. Nøvlings sejr kom til at lyde på 24 - 23 efter 14 - 14 ved halvleg.

Sejren betyder rigtig meget for Nøvling, der med sejren kom 7 point foran Roslev, der er placeret på den 3. sidsteplads, der skal spille om at forblive i 2. division, Roslev har dog har en kamp i hånden i forhold til Nøvling.

Nøvling har allerede næste fredag chancen for at sikre sig endnu en hjemmebanesejr, når holdet kl. 19.30 i Klaruphallen får besøg af Mors Thy, så vi skulle denne aften gerne have mange gæster på tilskuerpladserne.

Gæsterne fra HC Midtjylland lagde straks fra start hårdt ud og bragte sig inden for de første 7 minutter foran med 1 - 5 uden at Nøvling formåede for alvor at svare igen.

"Vi vinder en kamp på god fight - bestemt ikke på kønt håndboldspil, så drengene skal have stor ros, dog ikke for kampens første 10 minutter, hvor vi leverede det mest jammerlige håndbold, jeg har set", lød det efter kampen fra Nøvlings træner Jonas Aaen.

"Vi gør det langt bedre i 2. halvleg," fortsatte Jonas Aaen, der fremhævede to unge spillere U18 Aleksander Selmer og Mikkel Høgh, der begge spillede deres første seniorkamp, de gør det rigtig flot og udviser både god gejst samt indstilling - for uden dem havde vi ikke vundet kampen, lød det rosende fra træneren, der også fremhævede Simon Holland, der dækkede rigtig godt op defensivt, og Anders Brødbæk, der holdt højt niveau på sit assistspil.

Straks fra starten af 2. halvleg så det igen ud til, at Nøvling skulle få fat, da holdet i løbet af de første 15 minutter bragte sig foran med 19 - 17, en føring der i løbet af de næste 10 minutter stille og roligt blev udbygget til 24 - 20.

På dette tidspunkt med en 4 måls føring og kun 10 minutter igen var der ingen, der forventede den spændende afslutning, man blev vidne til.

Spændende blev det, da gæsterne med 3 mål og bolden i hånden var tæt ved at løbe med det ene point, faktisk så tæt at holdet fik scoret i de allersidste sekunder, men de måtte desværre se i øjnene, at dommer havde fløjtet for frikast til gæsterne og en udvisning til Nøvling, hvorefter tiden løb ud med et umuligt 3 meterkast.

"Vi bør ikke gøre det så spændende til sidst, vi skal simpelthen udvise lidt mere koldblodighed, men det holdt heldigvis alligevel," var de sidste ord fra Jonas Aaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.