- Vigtigt at være over stregen

VFF fik hjælp af Fredericia i sidste minut

Jesper Blicher (til højre) scorede VFF's enlige mål i Lyngby og håber nu på tre point mod Marienlyst. Arkivfoto: Bente Poder

Jesper Blicher (til højre) scorede VFF's enlige mål i Lyngby og håber nu på tre point mod Marienlyst. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Trods et nederlag på hele 4-1 på udebane mod Lyngby, så fik spillerne fra Vendsyssel FF en smule at smile af på den lange tur hjem fra Sjælland.

Kort før slutfløjtet scorede FC Fredericia nemlig sejrsmålet i hjemmekampen mod AB, og det betyder, at Vendsyssel FF stadig er over stregen, inden det ekstremt vigtige møde med Marienlyst i den kommende weekend.

- For os er det psykologisk vigtigt, at vi bliver over vedrykningsstregen. Det havde været trælst at skulle gå og kigge på stillingen i en uge og se vores eget navn nede under den streg, siger Jesper Blicher.

- Kampen mod Marienlyst er naturligvis en kamp, som vi skal vinde, når man ser på vores nuværende situation. Men det er ikke noget, der kommer af sig selv. Sidste gang var vi pressede derovre, og får første sejren i de sidste minutter, og den kamp blev spillet alt for meget på deres præmisser. Men kan vi spille, som vi har gjort i de seneste kampe, så har vi meget gode chancer for at hente sejren, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.