Vigtigt point i sløj forestilling

Hobro har stadig syv point ned til holdene under nedrykningsstregen efter 1-1 mod AB

Kasper Fisker var tæt på at afgøre kampen til Hobros fordel. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Henrik Bo</i>

Kasper Fisker var tæt på at afgøre kampen til Hobros fordel. Foto: Lars Pauli Foto: Henrik Bo

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Det var ikke kønt. Faktisk slet, slet ikke. Men Hobro vil tage det point, de lørdag eftermiddag tog med fra opgøret mod 1. divisions bundhold, AB, for det uafgjorte udfald betyder, at nordjyderne stadig har en betryggende buffer ned til den helt grimme del af tabellen. AB tog føringen i opgøret efter 28 minutter, da Kevin Bechmann Timm stod totalt umarkeret tæt under Hobro-målet og hovedstødte et flot indlæg fra højre i nettet. Halvlegen var en ørkenvandring af en fodboldkamp på en bulet bane, der næsten umuliggjorde al form for kombinationsspil. Hobro forfaldt til lange bolde op mod de sløje frontløbere Lasse Ankjær og Adeshina Lawal, der nemt blev holdt nede af AB-forsvaret. Efter en halvleg, hvor Hobro blot havde en enkelt målchance ved Mathias Unkuri, reagerede cheftræner Klavs Rasmussen og terrorudskiftede de to angribere med Mustafa Hassan og Svenne Poulsen i pausen.

Det fortryder han ikke, for det var de to indskiftere, der orkestrerede udligningen et lille kvarter inde i anden halvleg. Svenne Poulsen stak en dyb bold, som AB-forsvareren Thomas Juel-Nielsen og gæsternes keeper Rune Pedersen kiksede. Mustafa Hassen kunne let trille kuglen i det tomme mål.
Mustafa Hassan kom ind med en gejst og et tempo, som bør bringe ham i startopstillingen til næste kamp i Lyngby.
Kort 1-1-målet efter brokkede Marc Dal Hende sig til et gult kort efter en batalje, hvor Hobros Mathias Unkuri gik lige lovligt frisk til Rune Pedersen. Det gav Hobro muligheden for at sætte alt ind til sidst.
Men spillet hænger ikke sammen for Hobro for tiden. De sidste fire kampe har blot givet to point på to scorede mål, og tættere på end et blokeret forsøg fra Kasper Fisker, kom man ikke.
Men Hobro holder fortsat nedrykningszonen på afstand. Det er værd at tage med efter en iskold og småtrist eftermiddag ved Mariager Fjord.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.