Vikings tæt på forbliven

Ny sejr over BC Aarhus giver føring på 2-0 i serien

Serbiske Milan Bjegovic var endnu engang et bæst under kurven for Aalborg Vkings og lagde det kampafgørende låg på Charles Funches. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Serbiske Milan Bjegovic var endnu engang et bæst under kurven for Aalborg Vkings og lagde det kampafgørende låg på Charles Funches. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Aalborg Vikings tog endnu et vigtigt skridt mod at forblive i landets bedste basketballrække, da holdet lørdag eftermiddag vandt den anden kamp i nedrykningsspillet mod BC Aarhus med 72-68.

Dermed har vikingerne taget en føring på 2-0 i serien, der spilles bedst af tre kampe, og mangler dermed blot en enkelt sejr i en af de sidste tre kampe.

Lørdagens kamp blev en red rodet basketballkamp, hvor begge hold havde mest held med forsvarsspillet, mens angrebsspillet i store dele af kampen var for meget præget af enkeltmandspræstationer.

Her havde Vikings dog de største individualister, og det blev udslagsgivende i sidste ende. Dog virkede det underligt, at Vikings ikke gik endnu mere ind under kurven, hvor serbiske Milan Bjegovic er et bæst af en anden verden, og ingen af Aarhus-spillerne var i stand til at dække ham. I stedet blev der dog driblet for meget - især af den amerikanske point guard Luis Guzman - og det betød, at bolden blev flyttet for lidt i Vikings-angrebet.

Kampen var tæt hele vejen igennem med en lille føring til gæsterne ved pausen, som Vikings vendte til en føring i tredje quarter, og så blev det en spændende afslutning. Aarhus var faktisk oppe at tage føringen med unde ret minut igen, men Søren Sørensen satte to straffekast, og da BC Aarhus brændte en lang treer fik Mads Kofod Rasmussen fat i rebounden og gav en føring på to point med det ene af to straffekast, og på det følgende angreb lagde Milan Bjegovic et flot låg på Charles Funches.

Topscorer blev Anthony Jones med 15 point, mens Milan Bjegvic lavede 11 point og gaflede 13 rebounds.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden