Vikings tog tredje sejr

Aalborg Vikings slog søndag eftermiddag SISU med 102-96 på udebane

Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

GENTOFTE:Godt nok ligger det fast, at Aalborg Vikings ender på sidstepladsen i den danske basketliga. Men grundspillets andensidste kamp gav nordjyderne oprejsning før nedrykningsspillet.

Aalborg Vikings vandt nemlig 102-96 på udebane over SISU.

Sejren var holdets i alt tredje sejr i sæsonen og den første på udebane. Tidligere er SISU og Randers blevet slået i Aalborg.

Foran fra start

Aalborgenserne bragte sig tidligt i spidsen. Ikke mindst takket være amerikanske Trey Sumler, der var ustoppelig i første og store dele af anden periode.

Første periode endte med en 23-19 føring til udeholdet, og vikingerne kunne også gå til pause foran. Denne gang ved stillingen 49-40.

Som kampen skred frem spillede især Javorn Farrell sig gevaldigt op. Takket være 12 point fra ham og 8 point fra Kasper Serritzlew i tredje periode, vandt vikingerne perioden med 10 point og førte 78-59 inden den sidste periode. Dermed var vikingerne godt på vej mod sin største sejr i sæsonen.

Det fik de dog ikke.

I fjerde periode gik amok med 37 point og et hav af bevidste fejl, og da aalborgenserne brændte det ene straffekast efter det andet, kom der pludselig fornyet spænding i kampen.

Heldigvis holdt nordjydernes topscorere Trey Sumler, 33 point, og Javorn Farrell, 28 point, hovederne kolde til allersidst, og Aalborg Vikings kan rejse hjem med en sejr på 102-96.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.