Vil lukke Rahbek i Hirtshals

Producent af fiske-færdigretter afskediger godt 40 medarbejdere i Hirtshals

Arkivfoto: Peter Mørk <i>Peter Mørk</i>

Arkivfoto: Peter Mørk Peter Mørk

HIRTSHALS:Den bornholmske producent af færdigretter med fisk har i dag meddelt medarbejderne på Rahbek i Hirtshals, at man påtænker at gennemføre omfattende besparelser med fyring af samtlige 44 medarbejdere i Hirtshals.

Derudover er planen at lægge afdelingerne i Hirtshals og Fredericia sammen, flytte en del af produktionen til eksterne samarbejdspartnere og helt at lukke afdelingen i Hirtshals.

- Det er billigere for at få transporteret fiskene til Fredericia end at få sovsene fra Fredericia til Hirtshals og derudover, så er produktionsapparatet i Fredericia mere kompliceret og nyere end det i Hirtshals, forklarer koncerndirektør Klaus B. Nielsen.

Beslutningen vil endeligt blive truffet om et par uger, når man er færdig med at forhandle med medarbejdernes repræsentanter.

- Det er altid trist når en virksomhed lukker eller skærer ned. Men vi bliver nødt til at tænke, at hver gang der er én der lukker en dør, så er der andre muligheder, der dukker op. Men hvis de fortsat køber fiskene i Hirtshals, så er de negative konsekvenser ikke helt så store, som man kunne have frygtet, direktør for Hirtshals Havn, Jens Kirketerp Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.