Vild med Dans-chef: Tåbeligt at afsløre sms-stemmer

Mange sms-stemmer ikke talt med i semifinalen, men TV2 nægter at udlevere tal

Mange sms-stemmer ikke talt med i semifinalen, men TV2 nægter at udlevere tal. Foto: Scanpix <i>Scanpix</i>

Mange sms-stemmer ikke talt med i semifinalen, men TV2 nægter at udlevere tal. Foto: Scanpix Scanpix

KØBENHAVN:Seernes dansedarling Allan Simonsen røg som bekendt ud af Vild med dans i fredags, og lige siden har presset på TV2 for at offentliggøre resultatet af sms-afstemningen været massivt.

Mange kan ikke forstå, at den lille fodboldspiller fra Vejle blev svigtet lige før finalen. Men seerne skal ikke stikke næsen op efter at få stemmerne serveret på et sølvfad - heller ikke selvom et tele-nedbrud betød, at ikke alle sms-stemmer nåede frem i tide.

Det siger TV2’s underholdningschef Gitte Madsen.

- Det ene er, at det ville tage noget af spændingen ud af programserien, fordi det indikerer, hvem der ligger godt, og hvem der ligger skidt. Og derudover er det en del af TV2”s forretningskoncept, at vi aldrig offentliggør andelen af sms-stemmer, siger hun til eb.dk.

Ubrugelig viden

Heller ikke når finalen er afviklet, vil TV2 ud med tallene.

- Når finalen er ovre, så skal vores deltagere ikke kunne læse i avisen, at de eventuelt næsten ingen stemmer har fået, eller at de har fået sygt mange stemmer. Det er efter min mening ubrugelig viden. Når man er blevet trukket igennem både danselokalet og fjernsynsprogrammet og medierne i over tre måneder, så har man også lov til at være i fred, siger Gitte Madsen til eb.dk.

I fredags afslørede Gitte Madsen over for Newspaq, at afgørelsen i semifinalen mellem Allan Simonsen, komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov havde været ”rigtig tæt”, og hun afviser efterfølgende, at de sms-stemmer, der ikke nåede frem, ville have fået indflydelse på resultatet.

TV2 har allerede afsløret, at Vild med dans vender tilbage næste år.

/Newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.