Vild med dans rykker til Jylland

Se hvor finalen skal foregå

Scanpix

Scanpix

HORSENS:Når der i efteråret skal findes en vinder i Vild med dans for 11. gang, bliver det ikke som sædvanlig i studiet på Amager i København, hvor kendte danskere og dansere ellers har fået overrakt det prestigefyldte trofæ.

Vild med dans-finalen skal i år nemlig afholdes i Horsens. Det oplyser TV2.

- I år glæder vi os til at invitere hele Danmark med til vores store finale i Forum Horsens. Vi flytter ud af tv-studiet og ud i landet, hvor seerne er, så man for alvor kan komme tæt på det store dansedrama. Horsens er helt perfekt - lige midt i Danmark, så flest mulige kan komme. Det glæder vi os enormt til, siger underholdningschef Gitte Madsen.

Danseglade danskere får også mulighed for at komme en tur ud på gulvet, når The Antonelli Orchestra spiller op til dans seks lørdage i oktober og november. Det foregår i seks jyske byer, og bandet ledsages af de to værter Sarah Grünewald og Claus Elming og de fire professionelle dansere Mie Moltke, Claudia Rex, Mads Vad og Thomas Evers Poulsen.

- Gennem årene har vi fået flere hundrede henvendelser fra begejstrede seere, der selv elsker at danse, og nu tager vi dem på ordet og byder dem op til dans. Vi håber at kunne flytte bare lidt af energien fra tv-showet direkte ned i fødderne på folk, når ”Vild med dans galla - velkommen på dansegulvet” kommer ud i landet og skaber seks kæmpestore dansefester anført af The Antonelli Orchestra, siger Gitte Madsen.

Det bliver for første gang i Vild med dans-historien muligt at købe billet til finalen, som sendes direkte fra Forum Horsens fredag 28. november.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.