Vild med druk: Danserne drikker igennem

Vild med dans holdt ryste-sammen-fest med masser af alkohol

Screendump

Screendump

KØBENHAVN:En lille sjus og barriererne falder, og humøret stiger. Alkohol er kendt for at løsne stemningen op, og det var også, hvad der skete, da årets deltagere i Vild med dans tirsdag aften holdt ryste-sammen-fest på Toldboden i København.

Flere af deltagerne delte våde billeder fra festen, som var noget af en succes ifølge de ivrige Instagram-opdateringer fra både danserne og nydansere. Flere af deltagerne stemmer også i efter tirsdagens fest med at takke for en god aften og give udtryk for massive tømmermænd.

Den professionelle danser Silas Holst delte et billede på sin Instagram-profil af sig selv med danselærlingene, vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og skuespilleren Besir Zeciri, i dunkel rød belysning og takkede for en fed aften:

- Takker alle for en virkelig sjov aften i går. Men ad hvor gør det ondt i hovedet i dag, skriver han til billedet. Den professionelle danser Mie Moltke stemmer i med:

- Puha ja - men så dejlig aften. Mie Moltke optrådte også på flere af Instagram-billederne fra festen med en sjus i hånden og kæmpe smil på læberne.

At festen var særdeles våd, bevidner også billeder fra dagen derpå om. Hjemme hos Silas Holst og hans mand, skuespilleren Johannes Nymark, som også deltager i danseprogrammet som nydanser, stod den dagen efter på masser af tømmermændsmad med både pizza og pomfritter.

Vild med dans åbner for 11. gang den uhyre populære dansekonkurrence fredag den 12. september med Claus Elming og Sarah Grünewald i spidsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.