Vild med Vilhelmsen

SFs partiformand, socialminister Annette Vilhelmsen var på besøg i Jammerbugt Kommune for at se på virksomheder og bofællesskab

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:SF havde mandag inviteret partiformand, social-,børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen på rundtur i Jammerbugt, hvor hun blandt andet besøgte rådhuset, Migatronic, Råd og Dåd og Bofællesskabet Krabben, hvor der bor 20 fysisk og psykisk funktionshæmmede.

Straks ministeren ankom til Krabben fik hun en ny ven. Beboer Hanne Mette Christensen, som omgående tog hendes hånd og fulgte med rundt, mens ministeren kiggede på de de fornemme nye faciliteter på stedet, som er bygget i 2007 og 2012.

Samtlige beboere insisterede på at hilse og sige goddag. Annette Vilhelmsen fik lov til at stikke hovedet inden for hos Bjarne Christensen, der bor på Krabben, hvor han begejstret viste rundt på sit værelse, hvor der hang en del selvkomponerede malerier.

Der blev også tid til en lille snak med stedets leder, Iben Ørbæk, om blandt andet pædagogik.

- Noget af det, der ligger mig allermest på sinde, det er hvordan man bevarer den viden, der oparbejdes her på stedet, så den lever videre, når personalet ikke længere er her. Det skal selvfølgelig ske uden mere registrering, udtalte ministeren, der i øvrigt har en baggrund som lærer og pædagog. De fleste af Krabbens ansatte har også pædagogbaggrund.

- Ja, det er blandt andet noget af det, vi arbejder på gennem en række delmål. Vi forsøger hele tiden at få den nye teknik til at understøtte vores arbejde. Vi skal være innovative og danne netværk, sagde Iben Ørbæk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.