Vild og aktiv weekend i DGI-Huset

Mange forskellige aktiviteter til åbent hus i DGI-Huset Aabybro

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var fart på i DGI-Huset i weekenden. Foto: Henrik Louis

AABYBRO:Ligesom blæsten rev i flagene udenfor havde børn og voksne revet sig op fra sofaen og hevet en side ud af kalenderen for at hoppe, grine og motionere weekenden igennem. Her var DGI-Huset Aabybro rammen om alverdens spændende aktiviteter for gæster i alle aldre.

Der var alt fra traditionelle idrætsgrene som fodbold, badminton, svømning og judo til anderledes tiltag som golffitness, fræk fitness, yoga og teen dance. En populær cocktail var det, for hele weekenden summede huset af aktivitet både til lands. til vands og, svævende over en madras, i luften. DGI-Huset har ikke evalueret på weekenden endnu. Dog havde koordinator, Lise Christiansen, håbet på lidt flere besøgende. Men de der var, specielt dem med de korteste arme, fik taget til at løfte sig.

- Børnene var vildt begejstrede. Det var fantastisk at se hvordan de var modtagelige overfor de aktiviteter, der var. Det var jeg meget imponeret over, fortæller hun. Vild og aktiv weekend i DGI-Huset

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.