Vildt comeback holdt liv i Aalborg

Grundspilsvinderne var tæt på en ny nedtur, men en stærk slutspurt sikrede point ude mod GOG

Arkivfoto: Laura Guldhammer <i>Laura Guldhammer</i>

Arkivfoto: Laura Guldhammer Laura Guldhammer

GUDME:Aalborg Håndbold leverede et stort comeback, da holdet med 25-25 ude mod GOG holdt liv i målet om en plads i semifinalerne.

Syv minutter før tid var nordjyderne bagud 24-20, men så satte Aron Kristjanssons mandskab en stærk slutspurt ind.

Da Aalborg i torsdags tabte i Skjern, var for få redninger fra Mikael Aggefors en del af årsagen. Søndag havde den svenske målmand større succes. I første halvleg bød Aggefors ind med flere fine redninger, og det var medvirkende til, at Aalborg tog teten, som første halvleg skred frem.

I angrebet spillede gæsterne nemlig koncentreret og effektivt. Anført af en skarp Martin Larsen bragte Aalborg sig foran med tre mål midtvejs i første halvleg.

I den sidste del af kampens første halvdel sneg fejlene sig dog ind hos gæsterne. Det satte gang i GOG’s frygtede kontramaskine og havde den effekt, at de to hold gik til pause med stillingen 13-13.

Aalborg begyndte anden halvleg, hvor man havde sluppet de sidste minutter før pausen. Man havde pludselig svært ved at score, og især sæsonens helt store stjerne Sander Sagosen var ukarakteristisk uskarp. De mange afbrændere straffede GOG, så fynboerne otte minutter inde i anden halvleg kunne bringe sig foran 17-14.

Gæsterne kom også bagud 20-15, men da det så sværest ud, kom Mikael Aggerfors sit hold til undsætning med et par store redninger på helt åbne GOG-chancer. Det udnyttede Aalborg til at få reduceret til 20-18.

Syv minutter før tid øgede GOG dog igen til en føring på fire mål, inden Aalborg satte en stor slutspurt ind. I kampens sidste angreb havde gæsterne endda chancen for at sikre sejren, men det løb ud i sandet.

Skal Aalborg Håndbold i semifinalerne, kræver det dog efter al sandsynlighed to sejre i de sidste to kampe mod KIF Kolding København og Skjern.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.