Vildt prisfald: Ferierejser til 598 kr.

Er du hurtig, kan du lige nu købe flyrejser sydpå til langt under en tusse. Se hvorfor

Så lave priser kan man lige nu finde hos rejseselskabernes lister over afbudsrejser. Her er det hos Star Tour.

Så lave priser kan man lige nu finde hos rejseselskabernes lister over afbudsrejser. Her er det hos Star Tour.

NORDJYLLAND:Har du kun få penge til at rejse for, kan det være en god idé at gå på tilbudsjagt efter afbudsrejser hos charterselskaberne.

Lige nu kan man købe flyrejser fra Aalborg Lufthavn til for eksempel Mallorca og Rhodos til helt ned til 598 kr. t/r.

- Det er ekstremt lave priser, konstaterer Ole Kirchert Christensen, direktør for travelbroker.dk i Hobro.

Kun flybillet

Fredag eftermiddag kunne man flyve fra Aalborg Lufthavn til Mallorca i en uge t/r for kun 598 kr., fremgår det af Star Tours liste over afbudsrejser fredag. Der var dog kun én flybillet til den pris.

Vil man hellere afsted lørdag 14. juni, kan man købe en flybillet fra Aalborg til Rhodos t/r, en uge, til samme lave pris - kun 598 kr.

Et tjek Hos Falk Lauritsens liste over billige afbudsrejser fredag eftermiddag viste, at man kan købe en flybillet fra Aalborg til lufthavnen i Chania på Kreta med afgang lørdag til beherskede 798 kr. t/r, både for én og to uger.

Og det er også muligt at købe en flybillet fra Aalborg til Palma de Mallorca til 998 kr. t/r, en uge, med afgang 20. juni.

Derfor er priserne lave

Ifølge Ole Kirchert Christensen er der en god forklaring på de ekstremt lave priser for flybilletter lige nu hos rejseselskaberne: Udbud og efterspørgsel.

- Det er det gode vejr herhjemme, der gør det, siger han.

Danmark har haft flot sommervejr i flere uger, så mange ser ingen grund til at rejse til Sydens sol lige nu. Desuden er det lige før højsæsonen for charterrejser, og det betyder også mindre salg af rejser lige nu og dermed lave priser.

Og så er der VM i fodbold, hvor mange måske vælger, at de bare vil blive hjemme på sofaen for at se tv.

Book selv hotel

Man kan også købe billigere rejser med ”uspecificeret indkvartering”, altså både med fly fra Aalborg og uspecificeret hotel på feriedestinationen. For eksempel til 1299 kr. for en uge på Mallorca med Spies med afgang på tirsdag 17. juni.

Men man kan også nøjes med flybilletten og så selv booke hotel. Det er ikke højsæson, så man burde kunne finde nogenlunde lave hotelpriser på de populære feriesteder, hvis man søger via nettet.

Overkapacitet i Nordjylland

Salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour oplyser, at salget af sommerrejser med afgang fra Aalborg går lidt langsommere i år end sidste år på samme tid.

Det skyldes en overkapacitet på det nordjyske marked samt en dansk forsommer med masser af sol. Derfor er der også tilbudsrejser i juli.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.