Vimmersvej, åh Vimmersvej...

Syvstenhallen var på den anden ende lørdag aften, da Stig Rossen og Vennerne gav koncert - og der var også romantik på scenen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SYVSTEN:- Det var en helt fantastisk aften.

Sådan beskriver Inge Nørbjerg Rasmussen lørdagens festaften i Syvsten Hallen, hvor Stig Rossen og Vennerne gav koncert.

Hun er formand for Syvsten Idrætsforening - og har været det siden 1990’erne. Og hun er ikke det eneste næsten faste inventar i hallen.

- Vi har haft 38 år med halfester, heraf 32 år med Bamses Venner og fem år med Stig og Vennerne. Den 33. gang Bamses Venner skulle optræde var det jo, at Bamse blev alvorligt syg og døde den 1. januar. Det var forfærdeligt på mange måder, også fordi vi pludselig stod uden underholdning og måtte aflyse, fortæller Inge Nørbjerg Rasmussen.

Men så bad hun bookingfirmaet om at finde på noget andet musik, der kunne optræde.

Skæbnen greb ind

Og så skete der pludselig noget magisk.

- Ja, Stig Rossen indvilgede i at optræde med Vennerne - for første gang. Og dén konstellation blev skabt og gav sin første koncert hér i Syvstenhallen. Lørdag den 29. januar 2011 var der verdenspremiere i Syvsten med Stig og Vennerne. Som en hyldest til Bamse - og siden har de fortsat sammen. Så det er dejligt, at vi er foregangsmænd for noget så positivt som disse skønne musikere her i byen, siger Inge Nørbjerg Rasmussen.

Musikalske highlights

Også lørdag aften den 30. januar 2016 var noget helt specielt, og solist og band var i hopla fra første sekund.

Stig Rossen kom gående ind på scenen, mens han sang Vimmersvej, og så boblede stemningen blandt publikum med det samme.

- Heroppe i Syvsten er der bare altid så specielt at spille, sagde Rossen fra scenen - og hentydede netop til dengang for fem år siden, da han og bandet havde debut sammen - på netop dette sted.

Og så var der bal, og ikke én millimeter tilovers - for alle er på dansegulvet.

Salen sydede

- Sådan et halbal skal prøves - det er måske ingenting, men det er også alting, når man deltager. Det er så godt, at det kan give kuldegysninger. Og konceptet virker stadig, siger formanden.

Med fuldt hus, alt udsolgt, mere end 400 spisende gæster og over 700 deltagere, må man sige at succesen er i hus. Samtidig har 70 personer være beskæftiget som frivillig assistance - gennem dagen, aftenen og natten. Det lyder som en hel happening - og det var det også.

Frieri på scenen

Kuldegysninger gav det også, da Thomas Pedersen sprang op på scenen, trak sin kæreste Lone med og friede til hende med en kæmpe buket roser.

- Ja, egentlig blev vi gift i november, kort før vi fik vores datter Emma. Men jeg har altid tænkt, at jeg slet ikke nåede at fri ordentligt. Dét gjorde jeg så lørdag aften, afslører Thomas Pedersen - der i virkeligheden friede til sin egen kone.

Musikalsk var genkendelsens glæde stor, da tonerne fra ”Kun tre tænder”, ”Vimmersvej”, ”I en lille båd der gynger” og alle de andre ørehængere fik hallen til at koge.

Og for Syvsten Idrætsforening var aftenen også en stor succes - økonomisk, med et overskud på ca. 80.000 kr. - penge der går til idrætsformål helt lokalt.

Så de er allerede klar igen - i Syvsten - til at gentage festen - den 28. januar 2017.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.