Vind en bil

Er man meget heldig, kan man vinde en bil på Brønderslev Marked

Igen i år kan BIs Venner sætter en bil på spil i tombolaen på Store Brønderslev Marked - her Søren Vraa og Leo Kristensen sammen med forretningsfører Mogens Larsen fra Peugeot Brønderslev. Foto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Igen i år kan BIs Venner sætter en bil på spil i tombolaen på Store Brønderslev Marked - her Søren Vraa og Leo Kristensen sammen med forretningsfører Mogens Larsen fra Peugeot Brønderslev. Foto: Michael Koch Michael Koch

BRØNDERSLEV:BI’s Venner har en bil på spil i dette års tombola på Store Brønderslev Marked. Mere præcis en Peugeot 108 til en værdi af 103.000 kroner.

På 1000 af lodderne er der gevinst, og hertil kommer de tre hovedgevinster - bilen, et tv samt en cykel. På markedets sidste dag afsløres det, hvem af de heldige tre hovedgevinstindehavere, der kan tage fra markedet som nybagt bilejer.

Hvordan hovedpræmierne fordeler sig mellem de heldige er lagt i hænderne på en officiel notar - men spændingen udløses altså først mandag aften klokken 21.45 på markedets finaledag.

Ud over at købe et lod i tombolaen og få mulighed for at vinde en præmie, støtter markedsgæsterne med køb af lodder også arbejdet i Brønderslev Idrætsforening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.