Vinder af AaB-hjælp fundet

Brugerne på AaB’s hjemmeside har valgt det godgørende formål, som Superliga-klubben skal støtte i foråret

Hver gang en tilskuer ser Superliga-fodbold på Aalborg Stadion i foråret, går en krone til Kildehuset i Nørresundby. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Hver gang en tilskuer ser Superliga-fodbold på Aalborg Stadion i foråret, går en krone til Kildehuset i Nørresundby. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Vinderen af Hele Nordjyllands Håndsrækning, der er AaB’s støtteprojekt til et udvalgt godtgørende formål, er nu fundet.

AaB havde sammen med hovedsponsor Spar Nord og AaB Support Club nomineret Kildehuset, Råt & Godt samt Nordjysk Fødevareoverskud til at være med i afstemningen om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Håndsrækningen donerer en krone per tilskuer, der møder op på Aalborg Stadion til forårets kampe i Alka Superligaen, til det vindende formål.

Nu har de nordjyske fans så stemt. Vinderen blev Kildehuset i Nørresundby, som nu kan se frem til at modtage støttekroner, når forårssæsonen går på hæld.

Kildehuset er et klubhus for voksne med langvarige psykiske lidelser eller psykisk sårbare voksne.

Kildehuset fokuserer på arbejde i faste rammer, hvor brugerne kan erhverve nye færdigheder eller genopøve glemte kompetencer. Det sker med mulighed for at blive sluset ind på det almindelige arbejdsmarked.

Klubhuset for voksne med psykisk udfordringer bliver den femte modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Den seneste modtager var Broen Aalborg, som efter efterårssæsonen modtog I 69.093 kroner. Det er det hidtil højeste støttebeløb fra Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.