Vinder lærlingepris

To lokale lærlinge blandt de bedste i hele landet.

Klejnsmed Anders Weiss, Randers, (tv) og mekaniker Mads Thomsen, Hobro, er hædret med Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen. Foto: Thorkild Christensen
Ungdomsuddannelser 30. september 2013 14:43

HOBRO: Klejnsmed Anders Weiss og mekaniker Mads Thomsen er blandt Danmarks 25 mest talentfulde lærlinge, som netop er blevet hædret med Metalindustriens Lærlingepris 2013.

Prisen gives til lærlinge, der både fagligt og socialt er i topklasse. Anders og Mads har som de øvrige lærlinge fået den højeste karakter, 12, til svendeprøven.

Klejnsmed Anders Weiss var indstillet til prisen af både sin virksomhed, Bødker Smede og Maskinværksted, Randers, og teknisk skole, Tradium.

Mekaniker Mads Thomasen var også indstillet til prisen af både sin virksomhed, Bilhuset-Haldrup Hobro, og Tradium.

- Jeg er ud af en motorgal familie, siger  Mads Thomsen selv, og jeg har altid været optaget af motorer og kører rally. Jeg holder meget af at foretage elektronisk fejlsøgning på bilerne, de gode kollegaer og den jargon, der er i et værksted. Jeg går snart i gang med at videreuddanne mig som tekniker hos Chevrolet.

Jeg tror, at jeg får prisen, fordi jeg har knoklet hårdt, passet mit arbejde og kommet til tiden og fordi jeg fik 12 i min svendeprøve.

Vicedirektør Lars Michael Madsen,Tradium, er stolt af Anders og Mads.

- De er rollemodeller for andre unge og på Tradiums vegne glæder vi os over, at vi sammen med deres lærepladser har skabt rammerne for at de har kunnet udvikle deres talenter på fremragende vis.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...