Vinderen på besøg

Heldig sæbynit tjente på "den omvendte betalingsring"

Den heldige vinder Grethe From Nielsen, flankeret til højre af direktør Henning Pedersen, Punkt1, og til vens tre ses Søren Greve, Hobro Handelsstandsforening.

Den heldige vinder Grethe From Nielsen, flankeret til højre af direktør Henning Pedersen, Punkt1, og til vens tre ses Søren Greve, Hobro Handelsstandsforening.

Arrangørerne af den meget omtalte Omvendte Betalingsring 1. april har nu fundet vinderen af hovedpræmien, et gavekort på 10.000 kroner til handel i Mariagerfjord. Vinderen er fra Sæby, og hun havde på dagen indløst sit gavekort hos Punkt 1 i Hobro. Den Omvendte Betalingsring tiltrak biler fra flere landsdele. Således også Grethe From Nielsen, Sæby, som faktisk er født og opvokset lige uden for Hobro. - Vi er af og til på de kanter for blandt andet at besøge vores forældres gravsted på Vammen Kirkegård, og se hvordan fødehjemmet ser ud, fortæller Grethe From Nielsen. - På vejen hjem drikker vi som regel kaffe hos min søster, som stadig bor i Hobro. Det var i den forbindelse, at vi blev kaldt ind til siden på Randersvej i Hobro 1. april. Grethe From Nielsen og familie havde hørt den Omvendte Betalingsring på forhånd, så de holdt gerne ind til siden og ventede i køen af de mange andre biler, som også var nysgerrige på betalingsringen. Blandt de udleverede gaver var et gavekort til Punkt 1 i Hobro. Det fik Grethe From Nielsen til at køre vejen forbi forretningen, da hendes bror lige stod og manglede en brødrister. Grethe udfyldte gavekortet med navn og adresse, og det var præcis den kupon, der blev trukket ved lodtrækningen. - Jeg ønsker Grethe hjerteligt tillykke, siger Søren Greve, formand for Hobro Handelsstandsforening. Det glæder mig, at vi efter denne store succes nu kan glæde vinderen med et gavekort på hele 10.000 kroner til at handle i Mariagerfjord. At Grethe så rent faktisk kommer her fra kanten og tillige har arbejdet på Hobro Slagteri, gør det da bare ekstra sjovt. I alt blev over 4000 biler stoppet og dynget til med gaver og gavekort 1. april. Arrangementet kom i stand gennem et samarbejde mellem brandinggruppen, Mariagerfjord Noget for livet, og de fire handelsstandsforeninger i Hobro, Mariager, Hadsund og Arden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.